Автомобільна прем’єра Taycan 4S, Macan Turbo і 99X Electric в Каліфорнії

Источник: kievpost.com.ua
Porsche Taycan
Автомобільна прем’єра Taycan 4S, Macan Turbo і 99X Electric в Каліфорнії

Porsche Taycan святкує свою прем’єру в США на Лос-Анджелеському автосалоні. Перший електричний, чотиридверний спортивний седан пропонує очікувану від Porsche продуктивність та ефективність, поєднану із щоденною практичністю. Інноваційні технології та можливості Taycan встановлюють нові стандарти в галузі сталого виробництва та діджиталізації. Центральне місце на стенді Porsche займає новий Taycan 4S, який розширює модельний ряд, який до цього складався лише з Taycan Turbo й Taycan Turbo S. Taycan 4S доступний з акумуляторними батареями двох місткостей: батарея Performance генерує до 390 кВт (530 к.с.), у той час як Performance Plus видає потужність до 420 кВт (571 к.с.).

«Торік ми презентували нове покоління 911 в Лос-Анджелесі», – каже Олівер Блюм, Голова Виконавчого комітету Porsche AG. «Слідом за ним іде Taycan – наш перший електричний спортивний автомобіль. Каліфорнія протягом десятиліть була другим домом для Porsche. Тут знаходиться найбільша фан-база моделі 911. З Taycan ми приєднуємо наше інноваційне майбутнє до непереможного минулого і продовжує історію легендарного успіху».

Окрім Taycan, Porsche також обрав автосалон в Лос-Анджелесі як місце для прем’єри нового Macan Turbo в Сполучених Штатах. З потужністю 324 кВт (440 к.с.), цей кросовер для міста претендує на флагманський статус серед компактних спортивних позашляховиків Рorsche. Одночасно з дебютом Porsche на Formula E 22-23 листопада 2019 року, у Саудівській Аравії, на Лос-Анджелеському автосалоні представлено перший повністю електричний гоночний автомобіль бренду – Porsche 99X Electric.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть