НОВИЙ JAGUAR F-TYPE

Источник: kievpost.com.ua
Jaguar F-TYPE
НОВИЙ JAGUAR F-TYPE

Оновлений Jaguar F-TYPE виглядає як ніколи красиво і відображає ДНК Jaguar в її найчистішій формі. Двомісний спортивний автомобіль пропонує ідеальний баланс продуктивності та комфорту водія завдяки ще більш стрімкому дизайну екстер’єру, а також інтер'єру, виконаному з дорогих, розкішних матеріалів.

Асортимент потужних, чутливих двигунів включає в себе чотирьох-, шести-і восьмициліндрові опції *, які підходять для восьмиступінчастої трансмісії Quickshift із повним ручним керуванням за допомогою селектора передач SportShift або пелюсток на кермі.

Технології оновленого F-TYPE сфокусовані на водії, до них входить HD кольорова панель приладів 12,3 дюйма та інформаційно-розважальна система Touch Pro. Для оновлення системи Touch Pro не потрібно їхати до сервіс-центру, оскільки всі майбутні оновлення програмного забезпечення відбуватимуться через бездротове підключення. Два варіанти аудіосистеми Meridian гарантують ідеальне звучання.

Директор із дизайну Jaguar Джуліан Томпсон заявив: «Створити найкрасивіший дизайн спорткара з пропорціями і силуетом, властивим лише автомобілям Jaguar, – саме такою була задача, яку ми поставили перед собою. Нова модель F-TYPE яскравіша, ніж будь-коли, завдяки ще більшій чіткості кожної лінії, поверхні та функції. Вона втілює справжню ДНК дизайну Jaguar.

Сучасні технології в поєднанні з розкішними матеріалами та оздобленням надають інтер'єру особливу красу, яка захопить як водія, так і пасажирів ще до запуску двигуна і початку подорожі. Jaguar виробляє спортивні автомобілі вже більше 70 років, і ця багата спадщина надихнула команду на створення чогось дійсно незвичайного».

Дизайн F-TYPE, відзначений нагородами, розвивався, намагаючись отримати чітку та ідеально скульптуровану форму. Надтонкі Рixel LED фари** з типовими для Jaguar денними ходовими фарами та індикаторами поворотів ідеально доповнюють капот дизайну «рідкий метал», візуально збільшуючи ширину автомобіля і підкреслюючи його стрімкість. Новий передній бампер і збільшена решітка радіатора забезпечують ще більш яскравий ефект.

Задні крила підкреслюють виразну і цілеспрямовану форму F-TYPE, а нові тонкі задні фари мають унікальний світлодіодний візерунок, на який надихнув повністю електричний позашляховик Jaguar I-PACE.

Оздоблення інтер’єру поєднує традиційну майстерність Jaguar із розкішшю таких матеріалів, як шкіра Windsor та благородний хром. Серед деталей – монограми на сидіннях та панелях дверей, мотиви «кішки у стрибку» на підголівниках та надпис «Jaguar Est. 1935» на оздобленні центральної консолі, навколо кнопки розблокування відділення для рукавичок та на кріпленнях ременів безпеки.

HD  панель приладів 12,3 дюйма пропонує на вибір різні варіанти відображення дисплеїв, серед яких є режим повної карти. Але як і личить спорткару, стандартний режим дисплея відображає тахометр посередині. Тахометр та перемикач швидкостей передають сфокусований на водії характер Jaguar 
F-TYPE та його потенціал.

Ще до початку руху F-TYPE порадує водія дизайном прихованих дверних ручок і вентиляційних отворів. Кнопка «Старт» оживляє автомобіль із характерним для авто звуком.

Всі двигуни – чотирициліндровий із турбонаддувом потужністю 300 к.с., V6 із наддувом потужністю 380 к.с., а також V8 потужністю 450 к.с. і 575 к.с. – у стандарті або опціонально оснащені активними вихлопними системами. Клієнти, які вибирають двигун V8 з турбонаддуовм потужністю 450 к.с. або 575 к.с., можуть скористатися новою функцією тихого запуску, яка забезпечує більш тонкий, витончений звук. Пропускні пневматичні клапани з електроприводом у задньому глушнику залишаються закритими до автоматичного відкриття від навантаження. При бажанні безшумний пуск можна скасувати, обравши «Динамічний режим» або натиснувши кнопку вимикання вихлопу перед запуском двигуна.

Потужний звук при обгоні, характерний для F-TYPE, присутній. Звуки ретельно налаштовані відповідно до діапазону потужних чотирьох-, шести- і восьмициліндрових двигунів. Високоефективні, щільно з'єднані сажові фільтри знижують рівень викидів.

Директор модельного ряду автомобілів Jaguar F-TYPE Алан Волкаерц зазначив: «Новий F-TYPE – спорткар Jaguar, який продовжує встановлювати стандарти дизайну, залучення водія, а також інтуїтивного керування, що робить кожну подорож надзвичайною. 

Сучасна зовнішність як ніколи актуальна, а такі технології, як віртуальна панель приладів високої чіткості, підвищують комфорт водія. Асортимент силових установок пропонує найширший вибір, який не має аналогів у цьому сегменті. Любителі повною мірою оцінять новий двигун моделі F-TYPE R V8 із турбонаддувом потужністю 575 к.с., вдосконалене шасі та інтелектуальну систему повного приводу. Все це забезпечує найвищу продуктивність у будь-яких умовах, при збереженні легкості і практичності використання».

Новий двигун V8 з турбонаддувом потужністю 450 к.с. забезпечує максимальний крутний момент 580 Нм та досягає 2500 об/хв. Пропонується на вибір повний і задній приводи. Обидві версії можуть розганятися від 0 до 100 км/год всього за 4,6 секунди і досягати максимальної швидкості 285 км/год.

Підвищення продуктивності двигуна V8 з турбонаддувом повноприводної моделі F-TYPE R до 575 к.с. і 700 Нм (з 550 к.с. і 680 Нм відповідно) забезпечує дійсно визначну продуктивність у будь-яку погоду і за будь-яких умов, зберігаючи при цьому зручність повсякденного використання. Виняткова продуктивність: прискорення до 100 км/год займає всього 3,7 секунди, у той час як максимальна швидкість обмежена електронікою і складає 300 км/год.

Збільшена потужність моделі F-TYPE R доповнюється повністю модернізованим шасі з новими, більш широкими, 20-дюймовими колесами чорного кольору Gloss Black із 10 спицями, а також новими адаптивними амортизаторами, ресорами, стабілізаторами, забезпечуючи ще більшу рухомість і швидкість реакції.

З огляду на весь досвід, накопичений при розробці обмеженої серії Jaguar XE SV Project 8, коробка передач Quickshift для нової моделі F-TYPE R і двигун V8 потужністю 450 к.с. були ретельно перекалібровані для більш комфортного управління. Новий F-TYPE R забезпечує ще більш швидке і чітке ручне перемикання передач за допомогою пелюсток на кермі або селектора SportShift. Зниження і підвищення передач відбувається швидше, що забезпечує впевнену реакцію авто.

Клієнти також можуть обрати ексклюзивну модель F-TYPE First Edition. Вона буде в продажу тільки протягом першого модельного року випуску моделі. Зовні ця модель відрізняється такими вдосконаленнями, як сучасний дизайн сірого кольору Dorchester Grey і 20-дюймові колеса з 5 спицями сірого кольору Technical Grey. Можливі кольори капота включають Santorini Black, Eiger Grey і Fuji White.

У салоні встановлені сидіння зі шкіри Windsor із оздобленням кольору слонової кістки з легкою блідо-рожевою або полум'яно-червоною ниткою. Серед інших відмінних рис – панель приладів, покрита алькантара з тисненням, пелюстки перемикання передач з алюмінію, центральна консоль із надписом First Edition і стеля салону кольору слонової кістки.

 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть