НОВИЙ КОМПАКТНИЙ ПОЗАШЛЯХОВИК RANGE ROVER EVOQUE ВЖЕ В УКРАЇНІ

Источник: kievpost.com.ua
Range Rover Evoque

Новий компактний позашляховик Range Rover Evoque представлено у офіційних дилерів Land Rover в Україні.

Він став законодавцем нового стилю, дизайну та інновацій. Прихильники бренду вже можуть випробувати нову модель на тест-драйві та відчути всі переваги компактного міського позашляховика. Для українського ринку Range Rover Evoque буде доступний із бензиновими та дизельними двигунами Ingenium.

Допрем’єрний показ нового Range Rover Evoque в Україні відбувся ще у грудні 2018 року і українські клієнти стали першими у Європі, хто побачив новинку.

Сучасне бачення дизайну автомобілів було втілене у новому Range Rover Evoque, щоб вивести його на новий рівень в сегменті компактних позашляховиків. Стрімкий профіль та схожий на купе силует Range Rover Evoque вирізняються завдяки його характерній лінії даху та піднятій горизонтальній лінії, які додають динамічності дизайну.

Два нових вражаючих кольори кузова підкреслюють ефектний вигляд нового Range Rover Evoque. Seoul Pearl Silver – розкішне перламутрове срібло. Цей колір було названо на честь південнокорейської столиці Сеул. Новий колір Nolita Grey – покриття металік із витонченими мідними акцентами, назва кольору присвячена району міста Нью-Йорк.

Інтер'єр нового Range Rover Evoque характеризується винятковим комфортом та натуральними матеріалами оздоблення з евкаліпту та вовни. У розкішному салоні Range Rover Evoque доступні 2 нові комбінації кольорів – Cloud та Deep Garnet. Ці кольори, разом із унікальними спеціальними деталями, такими як перфорація візерунку у вигляді діамантів та мікро окантовка Arctic Petrol, роблять салон нового Range Rover Evoque справді винятковим.

Новий Range Rover Evoque є першим у світі, який має технологію Ground View, що фактично робить капот невидимим, виводячи зображення камери на верхній сенсорний екран, щоб показати водієві огляд на 180-градусів під передньою частиною автомобіля. Це корисно коли мова йде про складні місця для паркування чи пересування місцями з високими тротуарами.

Власники нового Range Rover Evoque зможуть оцінити інноваційні технології та нові функції, які допоможуть ще комфортніше пересуватися містом та подорожувати на великі відстані. Нове розумне дзеркало заднього виду перетворюється на відео екран високої роздільної здатності одним натисканням кнопки. Зображення дороги позаду передається із камери, розташованої на задній частині позашляховика, коли видимість у дзеркалі обмежена через великі предмети у багажному відділі. Також камера забезпечує ширше на 50% поле обзору. Ця технологія забезпечує чіткість та видимість в умовах недостатнього освітлення, а камера має спеціальну губку, що автоматично очищує камеру в разі забруднення.


Вартість позашляховика Range Rover Evoque становить від 1 151 626 гривень* в залежності від комплектації.

*Вартість автомобіля розрахована за курсом вказаним на winner.ua, станом на 07.03.2019 року.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть