Пакетні комплектації Volvo: V60 Cross Country та XC60 із додатковою вигодою

Источник: kievpost.com.ua
Volvo
Пакетні комплектації Volvo: V60 Cross Country та XC60 із додатковою вигодою
Компанія «Віннер Імпортс Україна, Лтд», офіційний імпортер Volvo в Україні, представила нові пакетні комплектації кросовера ХС60 та універсала V60 Cross Country з широким набором опцій та додатковою вигодою. 
 
Тільки до кінця року преміальні V60 Cross Country або Volvo XC60 доступні для українського ринку в рамках середнього цінового сегмента. Широке базове оснащення та інноваційні технології приємно здивують шукачів функціонального автомобіля за розумною ціною. 
 
Повнопривідний універсал V60 Cross Country у комплектації Momentum із бензиновим двигуном потужністю 250 к.с. має наступні ключові особливості: сидіння з натуральної шкіри з підігрівом, клімат-контроль із системою моніторингу якості повітря (AQS), система контролю «мертвих» зон BLIS™, адаптивні LED-фари у формі «Молота Тора» та інше. Орієнтовна вартість V60 Cross Country Momentum із бензиновим двигуном Т5 із урахуванням вигоди починається від 1 210 097 гривень**. 
 
Кросовер Volvo XC60 — уособлення сучасного скандинавського дизайну, найвищої майстерності виконання, прогресивної безпеки та інноваційних технологій. XC60 Momentum із дизельним двигуном D4 потужністю 190 к.с. або бензиновим Т4 потужністю 190 к.с. пропонує декілька варіантів оздоблення сидінь: натуральна шкіра (D4), текстиль або вініл (Т4). Комфортне перебування у салоні забезпечить 2-х зонний клімат-контроль із системою моніторингу якості повітря (AQS). Автомобіль також облаштовано системами безпеки Сity Safety та контролю «мертвих» зон BLIS™. 
 
Орієнтовна вартість XC60 Momentum із бензиновим двигуном Т4 та переднім приводом із урахуванням вигоди — від 1 124 389 грн***. Орієнтовна вартість XC60 у комплектації Momentum із дизельним двигуном D4 та переднім приводом з урахуванням вигоди — від 1 195 672 гривень***. 
 
Детальніше про пакети комплектацій дізнавайтеся на офіційній сторінці VolvoЗамовити тест-драйв або придбати автомобіль можна в офіційній дилерській мережі Volvo
 
«Ми раді, що широкому колу споживачів стали доступні нові пакетні комплектації моделей Volvo ХС60 та V60 Cross Country. Українці можуть обирати між повноприводним універсалом чи кросовером із переднім приводом без огляду на вартість. Новий безпечний преміальний автомобіль за прийнятною ціною  відмінний подарунок собі чи родині до зимових свят», — прокоментував Артем Ткаченко, комерційний директор Volvo, ТОВ «Віннер Імпортс Україна, Лтд».
 
*Пропозиція діє в офіційній дилерській мережі Volvo на всій території України, окрім АРК та зони проведення Операції об'єднаних сил. Кількість авто обмежена. Термін дії пропозиції: з 12 листопада по 31 грудня 2019 року або до моменту продажу останнього автомобіля на складі в Україні, на який розповсюджується дія пропозиції (в залежності від того, що наступить раніше). Вказана вартість, розрахована для автомобілів у пакетних комплектаціях за курсом, вказаним на www.winner.ua на 10.12.2019, та надана для ознайомлення, не є комерційною пропозицією (офертою), остаточна вартість автомобіля визначається у договорі купівлі-продажу на дату його укладання.
**Під вигодою мається на увазі зниження вартості автомобіля V60 Cross Country у комплектації Momentum із бензиновим двигуном Т5 на 92 225 гривень у порівнянні з регулярною вартістю та розповсюджується лише на вказану комплектацію.
***Під вигодою мається на увазі зниження вартості автомобіля XC60 у комплектації Momentum із дизельним двигуном D4 та бензиновим двигуном Т4 та переднім приводом на 52 900 гривень у порівнянні з регулярною вартістю та розповсюджується лише на вказані комплектації.
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть