Іран планує імпортувати з України м’ясо, яйця та збіжжя

Источник: kievpost.com.ua
Іран
Іран планує імпортувати з України м’ясо, яйця та збіжжя

Іран заявив про наміри купувати в України соєву макуху, кукурудзу та ячмінь, проінформцвало Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України у листі до Асоціації тваринників України. 

“Іранська сторона висловила зацікавленість у збільшенні поставок з України соєвої макухи, кукурудзи та ячменю, – повідомляється в листі. – При цьому, компанія «State Livestock Affairs Logistics» готова не лише виступити замовником української агро продукції, але й представити приватних імпортерів Ірану”.

Також було порушено питання надання іранською стороною дозволу для поставок з України червоного м’яса, м’яса птиці, курячих яєць. Для цього, на думку Міністерства сільськогосподарського джихаду, необхідно активізувати взаємодію по лінії держветфітослужб України та Ірану.

Іранською стороною висловлено пропозицію щодо постачання в Україну карбаміду та сільськогосподарських добрив як за бартерною схемою, так і за окремими контрактами”.

Таким чином, усім виробникам, хто хоче поставляти до Ірану соєву макуху, кукурудзу, ячмінь, а також червоне м’ясо, м’ясо птиці, курячі яйця – необхідно звертатися з відповідним запитом до Посольства Ірану в Україні.

 

Державна компанія «State Livestock Affairs Logistics» (www.iranslal.com) входить до структури Міністерства сільськогосподарського джихаду ІРІ, вважається однією з основних державних компаній Ірану, задіяних в урядових закупівлях сільськогосподарських товарів, має 40-річний досвід роботи.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть