У Кабміні визначилися, чим займатиметься новостворений Офіс фінансового контролю

Источник: kievpost.com.ua
Кабинет министров
У Кабміні визначилися, чим займатиметься новостворений Офіс фінансового контролю

Кабінет міністрів України визначив основні завдання, функції та повноваження Офісу фінансового контролю.

Як повідомляється на сайті Міністерства фінансів із посиланням на затверджене положення, офіс проводитиме перевірки в міністерствах та інших органах виконавчої влади, а також державних фондах, бюджетних установах і державних підприємствах, компаніях-одержувачах коштів з бюджетів всіх рівнів та державних фондів.

Також перевірки проводитимуться на підприємствах будь-якої форми власності за рішенням суду в кримінальному провадженні.

Положення передбачає проведення аналізу ризиків з управління ресурсами держави з подальшим здійсненням контрольних заходів з високоризикових операцій, що дозволить підвищити якість виконання завдань і скоротить час на перевірку підконтрольних установ.

Нагадаємо, в грудні минулого року Кабінет міністрів створив новий орган - Офіс фінансового контролю на базі Державної аудиторської служби. Офіс проводитиме аналіз інформації про використання державних ресурсів і контрольні заходи щодо високоризикових операцій. Діяльність Офісу фінансового контролю проводитиметься під керівництвом міністра фінансів. Новостворений орган очолює Ігор Буграк.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть