У Києві з 1 липня електронний квиток стане єдиним способом оплати проїзду: де купити

Источник: kievpost.com.ua
транспорт Киев
У Києві з 1 липня електронний квиток стане єдиним способом оплати проїзду: де купити

У Києві з 1 липня електронний квиток стане єдиним способом оплати проїзду в міському пасажирському транспорті. Про це нагадала прес-служба Київської міської держадміністрації.

Відзначається, що з допомогою електронного квитка можна оплатити проїзд у всіх видах громадського транспорту: метро, автобусі, тролейбусі, трамваї, міській електричці і фунікулері.

Для того, щоб скористатися електронним квитком, можна придбати одноразовий QR-квиток або картку Kyiv Smart Card з можливістю поповнювати її поїздками зі знижкою.

Kyiv Smart Card - транспортна картка, яка дає можливість купувати до 50 поїздок за один раз і економити до 1,5 грн на кожній поїздці. Інформація про поїздки зберігається після реєстрації картки в особистому кабінеті, і в разі втрати Kyiv Smart Card невикористані поїздки можна перенести на іншу карту. Дані про поїздки фіксуються онлайн, і це дає можливість відстежити пасажиропотік на будь-якій станції або зупинці.

Купити Kyiv Smart Card можна в касах метрополітену; в терміналах самообслуговування у вестибюлях станцій метрополітену; у кіосках.

Одноразовий QR-квиток можна використовувати в паперовому або електронному вигляді. У транспорті необхідно піднести екран смартфона з QR-квитком або видрукований квиток до дзеркальної частини валідатора, дочекатися звуку і натиснути кнопку «Підтвердити використання».

Купити разовий QR-квиток можна в касах станцій метро або в терміналі самообслуговування, а також у додатку Kyiv Smart City; в Особистому кабінеті киянина; в терміналах самообслуговування Ibox, Easypay і City24; з допомогою чат-ботів Kyiv Pay Bot та KyivMetroBot.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть