"Укрзалізниця" готова до відновлення пасажирських перевезень з 1 червня, - Мінінфраструктури

Источник: kievpost.com.ua
"Укрзалізниця" готова до відновлення пасажирських перевезень з 1 червня, - Мінінфраструктури

Акціонерна компанія «Укрзалізниця» готова до відновлення пасажирських перевезень з 1 червня 2020 року.

Як повідомила прес-служба Мінінфраструктури, про це сказав глава відомства Владислав Криклій під час інспекційного огляду станції "Київ-Пасажирський".

"Вже з 1 червня Україна почне перші пасажирські залізничні перевезення у дальньому сполученні. Карантин дав час, щоб підготуватися до прийому пасажирів. На станції "Київ-Пасажирський" вже демонтовані МАФи, встановлена сучасна система відеоспостереження, повністю відремонтований приміський вокзал", - цитує прес-служба Криклія.

Зазначається, що «Укрзалізниця» завершила демонтаж 35 МАФів на Вокзальній площі та в конкорсі вокзалу.

«Під ліквідацію потрапили торгові території, на які закінчився термін оренди, в тому числі, точки продажу алкоголю на розлив. МАФи, які залишаться, будуть реконструйовані та приведені до єдиного стилю», - йдеться в повідомленні.

Також, за даними прес-служби, відремонтовано приміщення приміського вокзалу.

Відзначається, що на вокзалах станції "Київ-Пасажирський" посилені заходи безпеки і встановлена нова система відеоспостереження - 22 камери, які мають функцію розпізнавання обличчя.

«Це допоможе попередити крадіжки, а також дасть можливість правоохоронним органам відслідковувати правопорушників, які пересуваються потягами. Під час інспекційного огляду станції міністр підкреслив необхідність встановлення таких систем і на приміському вокзалі», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі підкреслили, що Криклій оглянув ремонтні роботи на ескалаторі у вестибюлі Центрального вокзалу і доручив завершити їх в короткі терміни, а не до кінця року, як планувалося. «Ні про які глобальні реформи не може бути й мови, якщо ми більше року ремонтуємо ескалатор", - підкреслив міністр.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть