Зеленський передрік Україні банкрутство й злидні без підтримки МВФ

Источник: kievpost.com.ua
Зеленський передрік Україні банкрутство й злидні без підтримки МВФ

Без підтримки Міжнародного валютного фонду (МВФ) на Україну чекає банкрутство і занурення у злидні.

Про це йдеться в статті від імені президента України Володимира Зеленського для іспанської El Pais.

У статті Зеленського йдеться, що Україна намагається змінити міжнародне сприйняття і перестати бути жертвою. При цьому країна досі не змогла відійти від сировинної економіки, залежить від зовнішніх ринків, а тривалі реформи ставлять її перед черговою потенційною економічною кризою.

"Мені приємно бачити, що наші міжнародні партнери - МВФ, Світовий банк та інші - готові допомогти нам у проведенні реформ, яких терміново потребує наша країна, а також в наданні фінансових ресурсів, необхідних для обслуговування боргу. Без цього намітиться привид банкрутства, який занурить Україну у злидні", - пише Зеленський.

Він зазначає, що відновлення після банкрутства буде довгим і важким.

"Ми не можемо ризикувати життями мільйонів людей, і з цієї причини ми очікуємо нову програму фінансування від МВФ і Світового банку", - пояснює президент.

Крім того, Зеленський розповів про успіхи у прийнятті банківського закону, відкриття ринку землі, відновлення діалогу з Росією та обмін полоненими.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть