На Донбасі окупанти зігнали дітей в поле на "військові збори" (фото)

Источник: kievpost.com.ua

На Донбасі окупанти провели "військові збори" для дітей – їх вивезли в поле, щоб навчити "виживати в зимовий час в умовах бойових дій і катастроф".

Як говориться в одному з сепаратистських ресурсів в соціальних мережах, заняття проводилися з 14 по 16 лютого на одному з полігонів так званої "народної міліції".

Водночас у своєму повідомленні захисники "російської мови" зробили жахливу граматичну помилку, яку так ніхто й не виправив.

Варто додати також, що на зборах з'явилися й "почесні гості" – ватажок так званої ДНР Денис Пушилін в супроводі свого "колеги" – ватажка окупованої росіянами Південної Осетії Анатолія Бібілова.

Водночас, український офіцер і блогер, відомий під ніком Анатолій Штірліц, зазначив, що він вже тривалий час намагається привернути увагу міжнародних та українських правозахисників до мілітаризації дітей на Донбасі та агресивну проросійську пропаганду серед молоді, але так і не досяг успіху в цьому.

До того ж, в коментарях до його повідомлення користувачі мережі звернули увагу на те, що бойовики активно готують "майбутніх убивць для подальших злочинів".

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть