Сам шию, сам збуваю: в Тернополі у хлопця вилучили 500 неякісних саморобних масок

Источник: kievpost.com.ua
полиция Тернополь
Сам шию, сам збуваю: в Тернополі у хлопця вилучили 500 неякісних саморобних масок

У Тернополі поліція вилучила у 20-річного чоловіка 500 саморобних масок, який він нібито шив та незаконно продавав через Інтернет.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов'язки начальника відділу протидії кіберзлочинам обласного управління поліції Володимир Драбик, під час моніторингу мережі інтернет працівники відділу побачили оголошення про продаж захисних масок за ціною 15 грн за штуку.

Правоохоронці домовилися про зустріч та купівлю масок. Спочатку продавець казав, що реалізовує товар лише гуртовими партіями по тисячі штук. Проте поліцейським вдалося домовитися з ним про купівлю 500 масок по 11 грн за штуку.

Під час продажу молодого чоловіка затримали співробітники відділу протидії кіберзлочинам спільно з працівниками управління превентивної діяльності.

Вони з'ясували, що продавець займається торгівлею захисними засобами незаконно, оскільки немає жодних документів, які б засвідчували його підприємницьку діяльність.

В поліції додають, що «за попередніми даними, маски не відповідають необхідним нормам».

Товар, який приніс тернополянин для реалізації, вилучили. Наразі правоохоронці встановлюють, чи має він ще саморобні маски.

Щодо нього складено протокол згідно статті 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності).

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть