Чубаров про слова Арахамії щодо Криму: не можна допустити, аби влада продала кримських татар і українців за воду

Источник: kievpost.com.ua
Чубаров про слова Арахамії щодо Криму: не можна допустити, аби влада продала кримських татар і українців за воду

Голова Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров вважає неприпустимим обговорювати можливість вирішення ситуації на Донбасі за рахунок Криму.

Як передає Крим.Реалії, зокрема, він різко розкритикував слова голови фракції «Слуга народу» Давида Арахамії в ефірі українського телеканалу «Прямий» про те, що він пішов би на відновлення подачі води в анексований Крим в обмін на відведення військ на Донбасі.

«Якісь арахамії будуть торгувати нашою територією! Якщо хтось в державі припускає, що можна здати цілісний народ кримських татар, здати українців, а їх там аж 500 тисяч. Не можна допустити того, аби держава продала нас за воду, за будь-які комбінації щодо Донбасу», – сказав Чубаров в ефірі телеканалу UA:Крим.

Арахамія, говорячи про відновлення подачі води в анексований Крим, зазначив, що це не його позиція, як голови фракції «Слуга народу», а особиста.

Зазначимо, постійний представник президента України в АРК Антон Кориневич запевняє, що відновлення водопостачання Криму Північно-Кримським каналом виключено до деокупації півострова.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть