Данілов вірить у проведення виборів в ОРДЛО на 50%

Источник: kievpost.com.ua
Донбасс выборы СНБО
Данілов вірить у проведення виборів в ОРДЛО на 50%

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов на 50% вірить у проведення місцевих виборів на окупованій частині Донбасу.

Про це він розповів на згадку про слова колишнього спецпредставника США Курта Волкера, який заявив, що сумнівається у проведенні таких виборів.

«Інша справа, що Волкер не вірить у те, що будуть проведення вибори, і він це каже на 100%. Я можу сказати, що теж у це не вірю, але на 50%», – зауважив Данілов.

Він додав, що хоче до кінця року встигнути повернути контроль над державним кордоном й організувати спільні патрулі з членами місцевих громад.

При цьому Данілов уточнив, що з боку ОРДЛО у такі групи можуть входити особи, що мають «паспорт України, а також реєстрацію».

«Як будуть формуватися патрулі – це вже питання протоколів і погоджень. У цьому однозначно повинна брати участь якась міжнародна інституція: хай це буде ОБСЄ чи будь-яка інша, їх у світі багато», – зазначив секретар РНБО.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть