Низка міністерств може залишитися без голів після позачергового засідання Ради, - нардеп

Источник: kievpost.com.ua
Низка міністерств може залишитися без голів після позачергового засідання Ради, - нардеп

Щодо низки міністерств в новому Кабінеті Міністрів можуть не бути прийняті остаточні рішення на позачерговому засіданні Верховної Ради 4 березня.

Про це повідомила заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

"Я б не хотіла коментувати всі прізвища, але дійсно можу підтвердити, що нинішній прем'єр-міністр Олексій Гончарук написав заяву про відставку, вона надійшла до Верховної Ради, це підтвердив спікер парламенту Дмитро Разумков. І на зустрічі президент Володимир Зеленський запропонував нову кандидатуру на посаду прем'єр-міністра - це нинішній віце-прем'єр Денис Шмигаль. І він, пан Шмигаль, вже запропонував своїх кандидатів до Кабінету Міністрів", - сказала вона журналістам після завершення робочої наради керівництва фракції "Слуга народу".

При цьому Кравчук зазначила, що ще є питання щодо 4 міністерств. "Я так розумію, що якщо не будуть остаточно прийняті рішення, то частина міністерств буде працювати певний час з в.о. міністрів", - розповіла вона.

Кравчук вказала, що в новому Кабміні свої посади збережуть низка діючих міністрів: віцепрем'єр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, міністр юстиції Денис Малюська, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, віцепрем'єр з євроінтеграції Дмитро Кулеба буде тепер і міністром закордонних справ.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть