Разумков про "кодекс етики" для нардепів: треба пам’ятати, чому нас в дитинстві вчили бабусі

Источник: kievpost.com.ua
Разумков про "кодекс етики" для нардепів: треба пам’ятати, чому нас в дитинстві вчили бабусі

Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков підтримує створення «кодексу етики» для народних депутатів, однак зазначає, що пристойна поведінка має значення не лише у ВР, але й в цілому у житті.

Таку заяву він зробив під час прес-конференції щодо першого року роботи Ради.

«Якщо ми говоримо про кодекс етики, вже багато разів підіймалося це питання, і багато було народних депутатів, які висловлювали позицію, що готові долучитися, готові написати цей кодекс етики, але «воз і нині там», - зазначив спікер Ради.

Разумков згадав, що у «Слуги народу» була ініціатива щодо етичного кодексу, але там йшлося про внутрішньофракційний документ.  Однак на його думку було б непогано, якби такий документ був і у Верховної Ради.

«Хоча, якщо бути зовсім відвертим, кодекс етики – це норми поведінки не лише у ВР, а в принципі у житті. Багато хто з нас пам’ятає, чому нас в дитинстві вчили дідусі, бабусі, мами, папи. Я думаю, що це і є кодекс етики. Кодекс поведінки нормальної людини», - підсумував він.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть