"Слуга народу" буде висувати Корявченкова з "95 кварталу" у мери Кривого Рогу

Источник: kievpost.com.ua
"Слуга народу" буде висувати Корявченкова з "95 кварталу" у мери Кривого Рогу

Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко вважає високими шанси нардепа Юрія Корявченкова (актор з "95 кварталу" "Юзик") на місцевих виборах в Кривому Розі.

Про це Корнієнко повідомив на прес-конференції 21 липня, відповідаючи на питання журналістів, чи дійсно народний депутат від "СН", раніше артист "95 кварталу" Юрій Корявченков буде кандидатом в мери Кривого Рогу.

"Як тільки прийде час, ми оголосимо кандидатів. Щодо Юрія Корявченкова, думаю, що його шанси високі в Кривому Розі", - сказав Корнієнко, побічно підтвердивши, що "Юзика" висунуть кандидатом у мери Кривого Рогу.

Також Корнієнко додав, що якщо Корявченков виявить таке бажання, то "партія його підтримає, але висування кандидатів за новим Виборчим кодексом – це відповідальність обласних організацій, міських і центрального апарату, тому будемо визначатися".

"Юзик" - близький соратник Зеленського. Так само як і президент, він з Кривого Рогу.

Зараз мер міста Юрій Вілкул - батько екс-нардепа та одного з лідерів "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула. У свій час ходили чутки, що на мера міста піде сам Олександр Вілкул, який таким чином спробує повернутися у велику політику після поразки на президентських і парламентських виборах у 2019 році. Але, за останніми даними, в мери знову піде його батько.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть