Зеленський провів жорстку виховну бесіду з Тищенком, – заступник голови Офісу президента

Источник: kievpost.com.ua
Зеленський провів жорстку виховну бесіду з Тищенком, – заступник голови Офісу президента

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко каже, що Володимир Зеленський мав "жорстку" розмову з нардепом фракції "Слуга народу" Миколою Тищенком, чий ресторан зловили журналісти на порушенні карантинних обмежень.

Про це Кирило Тимошенко розповів в ефірі програми "Свобода слова".

"Дивіться, нікому не можна (підприємцям працювати під час карантину, - ред). У президента була дуже жорстка розмова з цим народним депутатом (Тищенко, - ред.). Дійсно, нікому не можна працювати. Я сподіваюся, що це буде приклад для інших народних депутатів: якщо ти народний депутат - не треба робити з себе якогось царя чи ще когось. Не можна всім ресторанам працювати".

На уточнювальне питання ведучого, чим закінчилась ця "жорстка розмова", Тимошенко відповів, що "всі можуть побачити, що ресторан не працює".

"Не знаю, чи він працював на насправді весь цей час, або один день або два і так далі, але він не працює. Жорстка розмова вилилась у те, що для всієї фракції й інших це буде прикладом, що не треба так робити більше".

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть