Кредит онлайн без поручителів — реальна допомога, якщо швидко потрібні кошти

Источник: kievpost.com.ua
Кредит онлайн без поручителів — реальна допомога, якщо швидко потрібні кошти

Оформити кредит та отримати кошти на картку пропонує Vashagotivochka. Компанія дає позики до зарплати або на будь-які термінові потреби без залучання поручителів та розгляду кредитної історії позичальника.

Кредит онлайн: миттєва фінансова підтримка без дзвінків та поручителів

Оформити швидкий кредит — це реально. Завдяки онлайн-кредитуванню, українці отримали можливість позичати кошти за декілька хвилин на екстрені потреби. Компанія Ваша Готівочка створила всі необхідні умови для того, щоб оформлення кредиту було зручним та вигідним для клієнтів.

За допомогою сервісу Ваша Готівочка можна взяти швидкий кредит онлайн без поручителів, довідки про заробітну плату та перевірки кредитного минулого. Він пропонує отримати фінанси в борг на 16-денний період та повернути, коли вдасться вирішити нагальні питання та налагодити фінансове становище.

Щоб оформити кредит у цій компанії, не знадобиться багато часу та сил, тому що вона не запитує у клієнтів зайвого, не просить вказувати номер телефону родича, надсилати скан-копії або фото паспорта з ІПН, а також банківської картки.

Кредит онлайн без поручителівефективна фінансова підтримка

Тепер детально про те, які умови Ваша Готівочка пропонує клієнтам:

  • взяти перший кредит під 0%;
  • суму від 200 до 7000 гривень;
  • гнучкий період від 1 до 16 днів (можна повернути кошти достроково або здійснити пролонгацію позики);
  • дає кредит онлайн без поручителів та перевірки платоспроможності;
  • забезпечує фінансову підтримку в режимі 24/7.

Пройти процедуру оформлення кредиту можна прямо на сайті компанії. Вона складається з 3-х простих кроків.

  1. Вибір умов.

Сума та період користування можуть бути будь-які, які обере клієнт. За бажанням, можна продовжувати кредитний період на 16 днів необмежену кількість разів, за умови оплати суми нарахованих відсотків.

  1. Верифікація банківської картки.

Верифікація картки потрібна для того, щоб компанія переконалася — кредит онлайн без поручителів оформлюється безпосередньо на позикоодержувача, а ні на третю особу.

  1. Заповнення персональних даних в анкеті.

Вся вказана інформація у заявці має бути достовірною та вказуватися без помилок.

 

Взяти кредит онлайн можна без залучання поручителів та документальної тяганини

Щоб люди могли швидко отримувати позики, Ваша Готівочка створила простий алгоритм оформлення. Завдяки відсутності складних та незрозумілих вимог, отримати кошти реально за 15 хвилин, заповнивши заявку зі смартфона чи комп’ютера.

Для заповнення експрес-заявки клієнту потрібно мати всього лише два документи: паспорт та ІПН. Також знадобиться особиста банківська карточка, видана будь-яким українським банком. Отже, у заявці на позику необхідно вказати вік, реквізити особистої картки банку, контактні та паспортні дані, а також ІПН. Після цього компанія розгляне заявку та повідомить рішення в SMS.

Як бачите, Vashagotivochka пропонує українцям кредит онлайн без поручителів та жодних складних вимог, існуючих у банках, вигідні та доступні умови кредитування, і завжди допомагає втіленню їх бажань.

На підтримку такого надійного фінансового партнера, як Ваша Готівочка, Україна може сміливо розраховувати 24/7 — він не залишить з труднощами сам на сам та надасть кошти моментально.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть