Погана кредитна історія? Не банками єдиними.

Источник: kievpost.com.ua

Погана кредитна історія – факт, наявність якого ніде і нікого не здивуєш. Якщо «сто років тому» інформація про невиплачені борги або прострочення з'являлася рідше, ніж зараз, і викликала здивування у людей, які не мають подібних труднощів, то тепер це майже норма.

Так, всі ми хочемо жити за правилами, згідно із законом, як в книжках пишуть, але не завжди це можливо. У всіх бувають чорні та білі смуги в житті, в результаті чого воно набуває стійкого сірого відтінку. Не біда – прорвемося!

Отже, що ж робити з уже міцно заплямованою репутацією в очах фінансових організацій? Йти у банк, звідки вас можуть віником нагнати – ні в якому разі! Ідіть не туди, де вас вже знають, а туди, де зрозуміють та постараються допомогти.

Вже до 2019 року різних мікрофінансових організацій розплодилося стільки, що їм немає ліку. Всі вони знають, чого хочуть, і що потрібно для досягнення мети. Хочуть вони одного – прибутку, як можна більше прибутку, а прибуток забезпечується нескінченним потоком клієнтів. Рецепт один – догодити клієнту, і тоді він повернеться. Ось вони і змагаються між собою за клієнтів, пропонуючи позики на вигідних умовах.

Ось ті самі умови для клієнта з поганою кредитною репутацією:

  • суми позик варіюються від 500 до 50000 грн.;
  • терміни теж гнучкі від 1 дня до півроку (можливі коригування);
  • вікові обмеження від 18 до 80 років;
  • необхідна документальна база (паспорт громадянина, податковий номер, будь-яка активна банківська картка);
  • можливість отримання позики як фізично (в відділенні), так і онлайн (з миттєвим перерахуванням коштів);
  • найголовніше – це розмір відсотків за позикою, тут відсотки відрізняються в залежності від умов кредиту (сума, термін).

Важливою перевагою є можливість отримати перший кредит з безвідсотковою ставкою або зниженою. Для клієнта це шанс отримати дешеву позику, а для фінансової компанії – це хороший спосіб розширити коло своїх споживачів і «підсадити» на кредитний гачок якомога більше людей, поманивши вигідними умовами.

Що стосується клієнтів з поганою кредитною історією, оформлення мікропозики в подібних організаціях є прекрасною можливістю поліпшити власну репутацію шляхом неодноразових своєчасних погашень мікропозики. Дуже зручно застосовувати цю тактику на короткострокових позиках з невеликими сумами. Але варто пам'ятати, що за це «задоволення» доведеться переплатити. Переплата проявляється у вигляді завищених процентних ставок за позикою, адже, як правило, відсоткова ставка на мікропозики розраховується подобово, а не як річний відсоток.

Наприклад, припустімо, що ви бажаєте взяти позику розміром 1000 грн. та терміном на 15 днів, а процентна ставка по кредиту дорівнює 1%, здається, що це дуже вигідна пропозиція, особливо зважаючи, що на звичайний банківський кредит відсотки, як правило, вищі. Але важливо зрозуміти, що це 1% добових, а не річних, і в підсумку виходить, що наприкінці терміну погасити потрібно буде позику у розмірі 1150 грн.

Отримайте тут кредит з поганою кредитною історією

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть