Про компанію Benoy.com.ua

Источник: kievpost.com.ua

Компанія Benoy з 2017 року надає послуги з упровадження SAP-продуктів, консалтингу бізнесу, навчання клієнтів та підтримки. Більше 30 її співробітників мають досвід із надання послуг щодо впровадження продуктів SAP більше 15 років включно із управлінням та реалізацією рішень високої складності. Benoy є золотим партнером SAP, першим партнером зі статусом SAP Recognized Expertise серед інших українських компаній, який отримала в 2019 році. Вона використовує персональний підхід при розробці та в супроводі проєктів, упроваджує валідовані системи відповідно до міжнародних стандартів. Benoy розробила власну навчальну програму Success Academy. Кожного року компанія проходить перевірку аудиторами та отримує сертифікацію від Partner Center of Exellence. Це надає право Benoy підтримувати рішення з Analytics Support, DB&T Support, BAiO Support, SAP HANA.

Benoy надає такі послуги користувачам:

  1. Навчання клієнтів.
  2. Розвиток та подальша підтримка проєктів.
  3. Упровадження SAP.
  4. Консалтинг щодо автоматизації проєктів.

Компанія запроваджує SAP у таких сферах, як автопромисловість, товари загального вжитку, нафтогазова промисловість, роздрібна торгівля, телекомунікації, видобуток, високі технології, обладнання та компоненти промисловості, енергетика та харчова промисловість.

Компанія Benoy запроваджує наступні продукти:

  • SAP Integrated Business Planning – хмарна система для аналізу ланцюга збуду, спостереження за рухом запасів та побудови прогнозу попиту;
  • SAP SuccessFactors – хмарний додаток для бізнесу для автоматизації процесів керування персоналом;
  • SAP S/4HANA – інтелектуальний пакет для покращення процесів на усьому підприємстві. Він використовується для In-Memory.

Корпоративні цінності Benoy – це:

  • орієнтованість на клієнта. Його рішення є пріоритетним для професіоналів Benoy, тому вони докладають максимум зусиль, щоб стати корисними;
  • досягнення мети. Компанія Benoy націлена на випередження ринку та конкурентів. Спеціалісти орієнтовані на досяжний та розумний результат, при цьому завжди намагаються мислити широко;
  • відповідальність. Benoy виконує взяті обов’язки – команда реалізує поставлене завдання незалежно від рівня його складності;
  • співробітництво у команді. Компанія вітає унікальність кожного спеціаліста, тому створює всі умови для розкриття його професійних якостей. При цьому Benoy цінує вміння співпрацювати у команді та допомагати один одному.

Спеціалісти Benoy консультують та допомагають обрати рішення для компанії клієнта. Щоб отримати ці послуги, достатньо заповнити електронну заявку.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть