Зірка "Іронії долі" хвора на рак

Источник: kievpost.com.ua
рак знаменитости
Зірка "Іронії долі" хвора на рак

Відома польська акторка Барбара Брильська, яка прославилася в СРСР після фільму "Іронія долі або З легким паром" бореться з онкологічним захворюванням і страждає від болей у спині.

У 78-річної актриси лікарі діагностували рак язика.

Про свій діагноз артистка вважає за краще не розповідати. А на пряме запитання, чи правда, що у неї страшна хвороба" відповіла зовсім спокійно.

"Ну і що? Не буду говорити про неї. Нехай краще шанувальники побажають мені здоров'я! Лікарі кажуть, все буде добре. Тільки треба час", - сказала актриса.

Зірка кіно проживає у Варшаві. Одне з улюблених місць Барбари - дача в Гульчево, яка знаходиться в 80 кілометрах від столиці Польщі. Актриса обожнює проводити час на природі.

Не обійшли стороною пані Брильську і новини про коронавирус, епідемія змусила її ще сильніше берегти своє здоров'я.

"Я з дому не виходжу, - продовжує актриса. - Всі сидять там, тим більше люди старшого покоління. Як проходять дні? Приїжджає син Людвіг, допомагає в сімейних справах, я ж займаюся кішкою. Мені дуже подобається сільське життя. Тут я не фарбуюся і ходжу, як хіпі. Мені більшого не треба".

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть