5 днів джазу у Львові на Leopolis Jazz Fest за підтримки Представництва ЄС в Україні

Источник: kievpost.com.ua
Leopolis Jazz Fest
5 днів джазу у Львові на Leopolis Jazz Fest за підтримки Представництва ЄС в Україні

З 27 червня по 1 липня Львів зустріне усіх поціновувачів джазової культури на міжнародному open-air фестивалі Leopolis Jazz Fest 2018.

Цього року буде вже сьомий фестиваль, на якому виступлять джазові музиканти із різних країн світу. Окрім цього, під час фестивалю пройдуть джем-сейшени, майстер-класи та автограф-сесії світових зірок джазу. Також відбудеться вручення музичної премії ім. Едді Рознера, відзначаючи музикантів, які зробили вагомий внесок у розвиток джазової музики. Все це відбувається задля популяризації джазової музики.

Фестиваль традиційно проходить на трьох сценах: головна сцена в парку ім. Б. Хмельницького —сцена ім. Едді Рознера (вхід за квитками), сцена на центральній площі Львова — площі Ринок (вхід вільний) та сцена в історичній частині міста — подвір’ї палацу Потоцьких (вхід вільний).

Окрім того, під час фестивалю діятиме величезна пікнікова зона Leopolis Jazz Picnic, яка розташована на стадіоні «Юність» у парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького за адресою: вул. Болгарська 4. Тут можна знайти фуд-корт та сувенірні лавки, а головне – можна безкоштовно спостерігати за концертом на великих екранах, комфортно розмістившись у Європейській креативній зоні.

В Європейській креативній зоні буде представлена спеціальна фотозона «Дзеркальний селфі-калейдоскоп», де кожен бажаючий може зробити фото на згадку у незвичайному форматі, зона для відпочинку з сонцезахисним наметом та яскравими м’якими пуфами і багато іншого.

“Не часто можна побачити джазових музикантів світового рівня в Україні. І дуже тішить, що їх можна почути наживо на фестивалі у красивому місті Лева, а ми як Представництво ЄС можемо бути частиною всього дійства. Приходьте та особисто переконайтеся, чому The Guardian включив фестиваль до списку найкращих джазових фестивалів Європи”, – коментують у Представництві Європейського Союзу в Україні.

Організатори про фестиваль кажуть так: “Перший фестиваль успішно пройшов в 2011 році. Концерти за участю понад ста музикантів на трьох сценах у місті, понад 100 000 глядачів, близько 200 акредитованих журналістів ― це історія фестивалю”.

Активності на фестивалі Leopolis Jazz Fest 2018 відбудуться за підтримки Представництва Євросоюзу в Україні в рамках відзначення Європейського року культурної спадщини.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть