Автомати для годування безпритульних тварин встановили у Києві

Источник: kievpost.com.ua
Автомати для годування безпритульних тварин встановили у Києві

Перший автомат "Япомогабокс" для обміну пластикових пляшок на їжу для безпритульних тварин встановили в Києві. Про це повідомила благодійна організація "Япомога", яка і встановила автомат.

У "Япомогабокс" можна викинути використану пляшку, а потім отримати порцію корму для тварин, які живуть на вулиці.

Друзі, маємо для вас неймовірну новину! Перший Япомогабокс уже розміщено в Києві. Нагадаємо, як саме працює наш бокс. Ви викидаєте використану пластикову пляшку в Япомогабокс, а після цього апарат видає порцію корму для тварин, які живуть на вулиці, - повідомили в організації.

У благодійній організації зазначили, що тепер кожен може зробити дві добрі справи одночасно — правильно утилізувати пластик та нагодувати бездомних тварин.

Ми сподіваємося, що в найближчому майбутньому такі бокси будуть у кожному районі Києва та інших містах України, - зазначили в "Япомозі".

Повідомляється також, що менш ніж за добу за допомогою автомату зібрали величезний мішок пластику, який піде на перероблення, а не буде розкладатися ще 500 років.

Ми з вами нагодували тварин, яким із настанням холодів стає дедалі важче знайти собі їжу... Нашим наймолодшим соціально-відповідальним відвідувачам всього 11 та 13 років, а найстаршій леді — 78... Ми на 100 % впевнені, що ми на правильному шляху! Разом із вами ми будемо змінювати цей світ на краще! А тим часом, збирайте нову порцію пластику, яка допоможе нагодувати тварин, - зазначають у благодійній органазації.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть