До 15° тепла та ожеледиця: прогноз погоди та ситуація на дорогах

Источник: kievpost.com.ua
погода
До 15° тепла та ожеледиця: прогноз погоди та ситуація на дорогах

По Україні у вівторок, 2 березня, очікується погода переважно без опадів, вдень повітря прогріється місцями до 15 градусів тепла. На ранок дороги по країні в основному мокрі, подекуди ожеледиця, однак, проїзд основними автошляхами забезпечено. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Укргідрометцентру та Укравтодору.

Прогноз погоди

За повідомленням Укргідрометцентру, 2 березня хмарно з проясненнями, без істотних опадів, лише на Сумщині, Харківщині та Луганщині вдень невеликий дощ з мокрим снігом.

На дорогах, окрім півдня та сходу, подекуди ожеледиця.

Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с, у західних, східних і південно-східних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, на сході країни до 6° морозу; вдень 2-7° тепла, у західних областях 6-11°, на Прикарпатті до 15° тепла; в Карпатах вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° тепла.

Ситуація на дорогах

На ранок 2 березня на всій території країни без опадів. "Покриття на більшості автодоріг державного значення переважно мокре", - вказали дорожники.

На перевальних ділянках доріг, як зазначається, також без опадів. Покриття доріг мокре, на Закарпатті сухе.

На дорогах державного значення проводяться роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами та водовідведення. Продовжується робота по очистці місць зупинок громадського транспорту, заїзних кишень та узбіч від злежаного снігу.

"Проїзд на автодорогах державного значення забезпечено", - запевнили дорожники.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 58 одиниць техніки та 98 робітників.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть