EVA вшосте перемогла на національній премії Retail Awards

Источник: kievpost.com.ua

Національна мережа Лінія магазинів EVA вшосте стала лідером споживчих симпатій ринку роздрібної торгівлі України премії Retail Awards в номінації «Краща національна торговельна мережа краси, здоров'я і побутової хімії».

Мета премії – стимулювати роздрібні мережі й торгові центри до поліпшення рівня обслуговування і якості послуг, підвищення конкурентоспроможності на національній і світовій арені і, звичайно ж, завоювання головного трофея – визнання і лояльності споживача. Лідери року серед провідних мереж були визначені за допомогою незалежного опитування споживачів.

«Для нас перемога у Retail Awards «Вибір споживача» – це значиме визнання зусиль Компанії, що направлені на вдосконалення клієнтського досвіду в Лінії магазинів EVA. Ми не зупиняємось на досягнутому, а навпаки, отримуємо додатковий поштовх йти до більш якісного сервісу та до більш значного втілення всіх очікувань наших клієнтів», прокоментувала перемогу виконавча директорка EVA Ольга Шевченко.

Нагадаємо, в 2018 році Лінія магазинів EVA відкрила рекордну кількість магазинів – 178. Станом на 4 березня 2019 року кількість магазинів під брендом EVA досягла 788 магазинів.

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА

Лінія магазинів EVA – найбільша національна мережа магазинів краси та здоров’я, що пропонує широкий асортимент товарів декоративної косметики, парфумерії, товари по догляду за обличчям та тілом, біжутерію, аксесуари, побутові товари, а також товари по догляду за малюками. Понад 5 мільйонів осіб є користувачами програми лояльності EVA МОЗАЇКА.

Шість років поспіль компанія EVA не залишає лідерські позиції, отримуючи нагороду Національної премії України Retail Awards «Вибір споживача», а наприкінці 2018 року Лінію магазинів EVA визнано «Кращим магазином краси та здоров’я» за версією міжнародного фестивалю-конкурсу премії «Вибір року-2018». Постійний проект допомоги недоношеним дітям «Orange Days в EVA!» приніс перемогу в конкурсі, ініційованому ООН в Україні Partnership for Sustainability Award 2018.

 За 16 років компанія зросла до 788 магазинів по всій території України (станом на 04.03.2019), представила більш ніж 30 000 асортиментних позицій, а також започаткувала 37 власних торгових марок. Зараз штат співробітників мережі налічує понад 9000 осіб. EVA дотримується найвищиих стандартів роботи з клієнтами та високого рівня корпоративної культури, що відображено у моделі сервісу компанії: «EVA – це краща подруга, що дарує щастя бути собою».

 

Премія Retail Awards «Вибір споживача» була заснована в 2011 році і успішно проводиться вже протягом семи років, ставши масштабною, популярною подією!

Retail Awards – це стимулювання роздрібних мереж і торгових центрів до поліпшення рівня обслуговування і якості послуг, підвищення конкурентоспроможності на національній і світовій арені і, звичайно ж, завоювання головного трофея – визнання і лояльності споживача.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть