EVA закупила та передала медичне обладнання до Херсонської дитячої обласної клініки

Источник: kievpost.com.ua
EVA Orange Days
EVA закупила та передала медичне обладнання до  Херсонської дитячої обласної клініки

Лінія магазинів EVA передала медичне обладнання в рамках постійно діючого проекту «Orange Days», створеного для допомоги передчасно народженим малюкам України.

Завдяки учасникам акції «Orange Days» Лінія магазинів EVA за 4 дні зібрала суму необхідну для того, щоб місцеві лікарі та їхні маленькі пацієнти отримали фотометричний аналізатор гіпербілірубінемії, двоканальний шприцевий дозатор, шприцевий насос та 2 портативні монітори пацієнта. Нове обладнання дозволить збільшити можливості лікарні зі щорічним обсягом госпіталізації до 17 тис. хворих дітей.

В інформаційному полі про передчасно народжених говорять лише раз на рік – у Всесвітній день передчасно народжених дітей, однак ця проблема масштабна і потребує набагато більше уваги. За даними МОЗ України1, показник частоти передчасних пологів у Херсонській області становить 2,7% від загальної кількості по Україні. Для порівняння, один з найвищих показників має Львівська область (9,9%), куди Лінія магазинів EVA передала обладнання у 2016 році.

З 2015 року Лінія магазинів EVA допомагає медперсоналу зберігати життя передчасно народжених дітей завдяки національній програмі «Orange Days». Тричі на рік українці з усіх куточків країни купують в мережі магазинів товари з помаранчевими цінниками, тим самим роблячи свій внесок у закупку спеціалізованого обладнання.

«Ми, як соціально відповідальний бізнес, хочемо привносити позитивні зміни, втілювати ціннісні соціальні ініціативи. А що може бути ціннішим за порятунок дитячих життів? За 4 роки існування проекту компанії вдалося зібрати більше 1,2 млн. гривень та передати нове обладнання 11 перинатальним центрам та дитячим лікарням України. Ми робимо це для того, щоб якомога більше молодих мам були впевнені у тому, що їхні дітки отримують кращу допомогу з новим та якісним обладнанням», – зазначила Олександра Гнатик, керівниця PR-відділу Лінії магазинів EVA.

Після передачі обладнання завідуюча відділення передчасно народжених дітей розповіла присутнім мамам про правильний догляд за передчасно народженими дітьми удома та важливість їх вакцинації. 

«Передчасні пологи – це дуже складний період для молодих мам, яким потрібні підтримка, турбота та впевненість у тому, що їхня дитина отримує все необхідне для швидкого розвитку. Нове медичне обладнання, яке ми сьогодні отримали від Лінії магазинів EVA, важливе не тільки для лікарів, які розуміють його переваги, а й для мам, які зможуть менше хвилюватись та більше уваги приділити собі та своїм малюкам»,поділилась  Інна Холодняк, головна лікарка Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні Херсонської обласної ради.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть