Кам’янець-Подільський перинатальний центр отримав нове медичне обладнання на суму 130 тис. грн

Источник: kievpost.com.ua
EVA
Кам’янець-Подільський перинатальний центр отримав нове медичне обладнання на суму 130 тис. грн
Лінія магазинів EVA передала медичне обладнання в рамках проєкту «Orange Days», створеного для допомоги передчасно народженим малюкам України.
 
Офіційна передача благодійної допомоги на суму 130 тис. грн відбулася 22 листопада в стінах Кам’янець Подільського перинатального центру. До Всесвітнього дня передчасно народжених дітей у Лінії магазинів EVA пройшли традиційні помаранчеві дні в рамках проєкту «Orange Days». За 4 доби компанія зібрала суму необхідну для того, щоб лікарі Кам’янець-Подільський перинатального центру та їхні маленькі пацієнти отримали необхідне обладнання.
 
 
У різних країнах частка передчасних пологів коливається в межах 6–8%. За даними лікарів в Україні раніше терміну народжується близько 5% (близько 20 тис.) дітей1 . І хоча медицина розвивається швидко, проте очікувати на зменшення кількості передчасних пологів не варто.
 
«Знаючи, як важливо підтримувати жінок, які народили передчасно, ми започаткували проєкт «Orange Days». Після того, як провели першу акцію, поспілкувались з лікарями, мамами та на власні очі побачили малюків у кувезах – ми тільки утвердились у необхідності та важливості будь-якої допомоги лікарям та сім’ям, які зіштовхнулись з цим. Ми раді, що наші покупці вже п’ятий рік поспіль підтримують наше прагнення рятувати передчасно народжених діток. За час існування програми ми зібрали близько 2 000 000 гривень та передали нове медичне обладнання 12 перинатальним центрам та дитячим лікарням України. Ми робимо це для того, щоб якомога більше молодих мам були впевнені у тому, що їхні дітки отримують кращу допомогу з новим та якісним обладнанням», – зазначила Олександра Гнатик, керівниця PR-відділу Лінії магазинів EVA.
 

 
З 2015 року Лінія магазинів EVA проводить соціальний проєкт «Orange Days», щоб допомагати лікарням отримувати необхідне медичне обладнання для передчасно народжених діток по всій Україні. Тричі на рік українці купують у мережі магазинів EVA товари з помаранчевими цінниками і тим самим роблять свій внесок у закупку спеціалізованого обладнання.
 
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть