Магнітні бурі у березні 2020: найнебезпечніші дні, як вберегтися

Источник: kievpost.com.ua
магнитные бури

У перший місяць весни Землю й Україну зокрема "штурмуватимуть" геомагнітні збурення, які можуть вплинути на самопочуття деяких людей.

Згідно з більш ранніми прогнозами, в Україні очікувалася магнітна буря 4 березня, однак тепер вона "скасовується". Про це свідчать дані Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІАН.

Магнітні бурі у березні: коли на нас чекають небезпечні дні

Так, 4, 5 і 19 березня прогнозуються сильні геомагнітні збурення. Сильного геомагнітного шторму не передбачається.

Як уберегти організм від впливу магнітних бур

Пам'ятайте, що під час магнітних бур найбільш вразлива категорія людей - із серцево-судинними захворюваннями. Їм слід бути особливо уважними до свого здоров'я і напередодні геошторму проконсультуватися з лікарем, а також запастися таблетками.

За кілька днів до геомагнітного збурення слід добре виспатися, не займатися інтенсивними тренуваннями, більше гуляти на свіжому повітрі.

Деякі обмеження на період магнітних бур стосуються і їжі: не вживайте жирного й алкоголю, не переїдайте. Вживайте більше білка.

Влаштуйте собі у день магнітної бурі релаксацію, наприклад, прийміть контрастний душ.

Дратівливим й імпульсивним людям рекомендується приймати заспокійливе на травах, пити трав'яні чаї, відмовитися від кави.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть