Прогноз погоди на 23 грудня: в Україні місцями сніжитиме, на дорогах - ожеледиця

Источник: kievpost.com.ua
погода
Прогноз погоди на 23 грудня: в Україні місцями сніжитиме, на дорогах - ожеледиця

23 грудня, в Україні місцями буде мокрий сніг з дощем, на дорогах - ожеледиця. 

Синоптики обіцяють хмарність. У західних, північних, більшості центральних, в Одеській і Миколаївській областях буде мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. На решті території без істотних опадів. Вітер південно-східний та південний, 5-10 м/с.

Вдень в Україні обіцяють від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла. На у східних, Сумській та Полтавській областях стовпчики на  термометра покажуть 1-6 градусів вище нуля. На заході країни обіцяють 2-7 градусів морозу.

У Києві буде хмарно з проясненнями. Вранці та вдень буде мокрий сніг та дощ, слабка ожеледь. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря від 1 градуса морозу до 1 градусу тепла.

Як повідомлялося, незначне похолодання вторгнеться в Україну на початку зими 2020-2021 року, але також очікується і нетипове для цього періоду тепло — "зимове" бабине літо. Втім, очікується, що на День святого Миколая, 19 грудня, похолодає - вночі може бути зниження температури. 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть