Проєктний офіс компанії РУШ увійшов до топ-5 найкращих в Україні

Источник: kievpost.com.ua
EVA
Проєктний офіс компанії РУШ увійшов до топ-5 найкращих в Україні

Компанія РУШ, яка володіє Лінією магазинів EVA, отримала нагороду за один із найкращих проєктних офісів в Україні. Проєктний офіс компанії увійшов до топ-5 рейтингу за версією Project Management Institute Ukraine. Цього року учасників вперше оцінювали представники міжнародної асоціації PMO Global Alliance.

Щорічний рейтинг від Project Management Institute Ukraine визначає найбільш зрілі і успішні проєктні офіси українських компаній та оцінює сучасні світові підходи до роботи таких підрозділів. Основна мета рейтингу – це визнання проєктних офісів, що здатні створювати цінність для своїх організацій, стаючи внутрішнім драйвером змін і трансформації. 

Дослідження проводив PMI Ukraine Chapter за підтримки Всесвітньої Асоціації з управління проєктами PMI. Співорганізатори рейтингу – компанії «Spider Ukraine» та «PMBRO». Цього року рейтинг вперше проводився у співпраці з міжнародним PMO Global Alliance. 

Анкети учасників рейтингу оцінювало 16 професійних і незалежних членів журі, анкети для оцінки журі були деперсоніфіковані.

«EVA вперше взяла участь у цьому поважному рейтингу. І ми вдячні за високу оцінку зрілості наших управлінських процесів. Цього року до журі приєдналися міжнародні експерти. І нагорода від них свідчить про те, що наша компанія працює на такому ж високому рівні, як і компанії успішних країн світу», – говорить керівник відділу проєктів Олександр Климчук.

Одним із наймасштабніших проєктів 2019 року для «РУШ» стало відкриття розподільчого центру (РЦ) у Львові. Загальний обсяг вже інвестованих у його запуск коштів перевищує 175 млн грн. РЦ у Львові вже обслуговує 143 магазини. Згідно з планами компанії у 2021 році львівський РЦ буде обслуговувати близько 300 магазинів та обробляти весь товар, імпортований з країн ЄС. Плановий денний товарообіг центру – 9 млн грн.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть