На Волині платіжку за газ відправили чоловіку, який помер дев'ять років тому

Источник: kievpost.com.ua
газ Волынь
На Волині платіжку за газ відправили чоловіку, який помер дев'ять років тому

У Волинській області адресували платіжку за транспортування газу чоловікові, який дев'ять років тому помер.

Инцидент стався у селі Раків Ліс Камінь-Каширського району. Будинку, де жив чоловік, тепер ні. Дев'ять років тому там була пожежа, і господар загинув. Нещодавно його рідні, які живуть за цією ж адресою, але в іншому будинку, отримали платіжку - адресовану на ім'я небіжчика.

Як зазначається, рахунок у сумі 150 гривень виставили за січень. Родичі чоловіка обурені такими діями. Інформація про платіжку стала відома всьому селу. Його жителі почали сміятися і порадили рідним віднести платіжку на кладовище.

Місцеві газовики виправдовуються, що плутанина виникла через те, що спадкоємці не подали заяви про виключення померлого зі списку абонентів.

"Не звертався спадкоємець, правонаступник офіційно. Тобто письмової заяви на механічне відключення від системи газопостачання за вказаною адресою у нас немає", - каже представниця "Волиньгазу" Оксана Швець.

Повідомляється, що газовики та родичі чоловіка домовилися про зустріч, на якій остаточно зафіксують смерть абонента і вирішать, що робити з платіжкою.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть