Восьмий фестиваль «Черешнево» збирає гостей на Мелітопольщині

Источник: kievpost.com.ua
Восьмий фестиваль «Черешнево» збирає гостей на Мелітопольщині

Традиційно VIII фестиваль «Черешнево» відбудеться у місті Мелітополь 7 червня 2019 року за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні. Доброзичлива атмосфера фестивалю сприяє створенню глибоких зв'язків між спільнотою Мелітопольського краю.

Фестиваль проходитиме на головному проспекті Мелітополя й у міському парку ім. Горького. Почнеться він з костюмованої ходи, в якій братимуть участь дорослі та дитячі колективи. Після відбудеться флешмоб, і фестиваль буде офіційно відкрито. Поціновувачі черешні зможуть не тільки купити продукти мелітопольських виробників, а також ознайомитися з історією ягоди на майстер-класі від Мелітопольскього краєзнавчого музею. Черешневі фотозони, особливе меню, конкурс кращого черешневого наряду, святкова лотерея та ще багато інших розваг очікують на гостей «Черешнево 2019». 

На фестивалі за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні буде представлено Креативну територію ЄС, де кожен бажаючий зможе дізнатися більше про ЄС, європейські цінності та культуру, насолодитися відпочинком у зірковому наметі на м’яких пуфах. Також гості фестивалю зможуть зробити селфі в спеціальній фотозоні та взяти участь у інших творчих активностях для дітей.

«Фестиваль «Черешнево» допомагає учасникам використовувати внутрішній потенціал та творчих підхід. Розмаїття проявів та взаємоповага відвідувачів відповідають основним цінностям ЄС. Ми раді надати підтримку фестивалю, а також звемо гостей завітати до нашої Креативної території», – коментують у Представництві ЄС в Україні.

Фестиваль «Черешнево» та Креативна територія ЄС розташуються у Мелітопольскому парку культури та відпочинку ім. Горького. Початок програми о 18:00. Вхід вільний.

 

Активності на фестивалі «Черешнево 2019» відбудуться за підтримки Представництва Євросоюзу в Україні в рамках проекту підтримки культурних та спортивних ініціатив в Україні.

 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть