ФІФА ухвалила рішення по контрактах футболістів і трансферному ринку

Источник: kievpost.com.ua
футбол ФИФА
ФІФА ухвалила рішення по контрактах футболістів і трансферному ринку

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) представила рекомендації по взаєминах клубів і футболістів на тлі пандемії коронавірусу та карантину.

Інформація опублікована на офіційному сайті організації.

ФІФА рекомендувала клубам домовитися з футболістами, контракти яких закінчуються в червні, про продовження угод до фактичного кінця сезону. Поки більшість чемпіонатів знаходиться на паузі, тому сезон завершиться набагато пізніше, ніж планувалося.

Федерація також закликала гравців і клуби працювати спільно і спробувати вирішити всі спірні ситуації. Окремі випадки при необхідності будуть розглядатися у ФІФА з урахуванням всіх обставин і фінансових можливостей окремого клубу.

Крім того, будуть скориговані терміни літнього трансферного вікна. Воно буде відкрито у міжсезоння, а от коли настане перерва між нинішнім і наступним сезонами - стане відомо після відновлення матчів.

Нагадаємо, через пандемію коронавірусу у світі зупинені практично всі футбольні змагання. При цьому Євро-2020 був перенесений на наступний рік.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть