Найкраща спортсменка України розповіла, коли завершить свою кар'єру

Источник: kievpost.com.ua
Дарья Белодед
Найкраща спортсменка України розповіла, коли завершить свою кар'єру

Дворазова чемпіонка світу з дзюдо, найкраща спортсменка України Дарина Білодід розповіла, коли може завершити свою кар'єру. 19-річна киянка, яку називають фавориткою майбутньої Олімпіади в Токіо, має намір виступати ще близько шести років.

"Не хотілося б сильно затягувати кар'єру, тому що це шкода здоров'ю. У житті потрібно щось змінювати, займатися чимось крім спорту, – зізналася Дарина Білодід. – Припускаю, що буду виступати років до 25".

При цьому Дарина Білодід, що стала чемпіонкою світу в категорії 48 кг, не виключає, що після Олімпіади-2020 перебереться в більш важку вагову категорію.

"До Олімпійських ігор вагу міняти не буду. Сформовано рейтинг, почався відбір, я закріпила свої позиції в цій ваговій категорії. Пізно щось змінювати. Щоб піднятися у вазі, потрібен мінімум рік: вивчити нових суперниць, зрозуміти, що змінилося в твоїх кондиціях. Але після Олімпіади, можливо, піднімуся в вазі. Моментами замислююся про це", – додала Дарина Білодід

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть