У Росії заявили про готовність надати Усику і Ломаченку громадянство

Источник: kievpost.com.ua
У Росії заявили про готовність надати Усику і Ломаченку громадянство

Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов заявив про готовність ініціювати надання російського громадянства українським боксерам Олександру Усику та Василю Ломаченку.

Про це Кремльов сказав в інтерв'ю "Спорт-Экспрессу".

"Усик і Ломаченко - достойні люди, достойні спортсмени, які відстоюють свою позицію. Це не позиція України, що їх не люблять. Їх обох там люблять і обожнюють. Не тільки в Україні, але і в Росії та Білорусі, весь православний світ їх любить і підтримує", - сказав Кремльов.

Він висловив думку, що в Україні є "десятки виродків, які за долари бігають і виконують доручення": "Ось вони можуть бути незадоволені. Але на 40 мільйонів в Україні це максимум кілька тисяч чоловік. У базу "Миротворець" включають не зрадників України, а навпаки - зрадники включають людей в цю вигадану базу".

"Ми готові надати Усику і Ломаченку російське громадянство, якщо ці десятки виродків в Україні будуть сіяти негатив навколо цих чудових спортсменів. Ми такими спортсменами пишаємося. І готові надати їм громадянство, якщо це потрібно. Лише б вони боксували і радували вболівальників в Україні, в Росії і по всьому світу", - резюмував Кремльов.

Нагадаємо, 7 травня Усик і Ломаченко були внесені в базу "Миротворця". Раніше боксери знялися в документальному фільмі російського монастиря про віру, в якому Ломаченко назвав українців і росіян "єдиним народом", а також заявив, що у нього "не вкладається в голові", що Росія може воювати з Україною.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть