Mozilla випустила новий Firefox

Источник: kievpost.com.ua
Mozilla випустила новий Firefox

Команда Mozilla оголосила про випуск Firefox 81. Свіжа версія фірмового браузера містить безліч нових функцій, включаючи управління аудіо і відео з клавіатури або гарнітури, нову тему браузера під назвою Alpenglow і автозаповнення кредитних карт в США і Канаді. Завдяки можливості призупиняти і відтворювати аудіо та відео в Firefox з клавіатури або гарнітури, тепер ви зможете легко управляти мультимедійним контентом в браузері, навіть коли ви знаходитесь на іншій вкладці Firefox або в іншій програмі.

Ще одна відмінна функція Firefox 81 – це підтримка AcroForm, яка дозволить вам заповнювати, друкувати і зберігати підтримувані форми PDF. На додаток до цього Mozilla також оновила програму перегляду PDF. Активні відвідувачі інтернет-магазинів в США і Канаді оцінять можливості зберігати, управляти і автоматично заповнювати дані кредитної і дебетової карти при здійсненні покупок в Інтернеті. Залишається сподіватися, що нова функція скоро стане доступна користувачам у всьому світі.

Крім того, Mozilla додала в свій браузер фіолетово-рожеву тему, яка отримала назву Alpenglow. Вона доповнила стандартну, світлу і темну теми.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть