Amazon оштрафували за поставку товарів в анексований Крим

Источник: kievpost.com.ua
штраф Крым Amazon
Amazon оштрафували за поставку товарів в анексований Крим

Компанія Amazon буде оштрафована на більш ніж на 134 тисячі доларів через порушення санкцій США і поставку товарів і послуг в анексований Крим, а також в Сирію і Іран.

Про це, в середу, 8 липня, оголосив Офіс контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США, повідомила пресслужба відомства.

В американському фінансовому відомстві стверджують, що компанія Amazon поставляла товари і послуги людям, які потрапили під санкції, а також клієнтам з регіонів, щодо яких діють економічні санкції.

«Компанія Amazon.com, Inc, зареєстрована в місті Сіетл, штат Вашингтон, яка забезпечує роздрібну торгівлю, електронні продажі і цифрові послуги мільйонам клієнтів в всьому світі, погодилася заплатити 134 523 тисячі доларів для врегулювання потенційної цивільно-правової відповідальності за очевидні порушення кількох санкційних програм OFAC», - сказано в повідомленні.

При цьому, як повідомляється, порушення Amazon «були неочевидними, а також були добровільно розкриті самою компанією», в зв'язку з чим сума штрафу виявилася відносно невеликою.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть