Ексдепутат Держдуми пояснив, який сценарій потрібен Путіну в Білорусі

Источник: kievpost.com.ua
Ексдепутат Держдуми пояснив, який сценарій потрібен Путіну в Білорусі

Президент Росії Володимир Путін використає вибори в Білорусі на свою користь незалежно від того, переможе чинний білоруський лідер Олександр Лукашенко чи програє.

Про це розповів колишній депутат Держдуми Росії Ілля Пономарьов.

"Поки я неї бачу в опозиції лідерства та чіткого плану дій. Я бачу, що більшість громадян, швидше за все, не вірять в цей результат, і багато хто готовий виходити і щось робити. Але для цього потрібні направляючі сили, координація. Але це не означає, що Олександр Григорович може пити шампанське", - зазначив Пономарьов.

За його словами, будь-який результат цих виборів "може бути використаний на користь Москви".

"Переможе Лукашенко - він буде ослаблений, міжнародне співтовариство напевно не визнає ці 80%, і з точки зору Путіна він буде більш поступливішим. Переможе опозиція - вона не є прозахідною. Програма Тіхановської зводиться до того, щоб організувати нові і чесні вибори. Там, швидше за все, будуть змагатися панове Бабаріко та Тіхановський. Тіхановський із зовнішньополітичної точки зору нейтральний, а Бабаріко просто співробітник "Газпрому". Тому обидва ці сценарії влаштовують Кремль", - пояснив ексдепутат Держдуми.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть