Голова верхньої палати парламенту Білорусі: Лукашенко доручив розібратися за всіма фактами затримань

Источник: kievpost.com.ua
Голова верхньої палати парламенту Білорусі: Лукашенко доручив розібратися за всіма фактами затримань

Голова Ради Республіки Національних зборів Білорусі Наталія Кочанова заявила, що президент Олександр Лукашенко «почув думку трудових колективів» і доручив розібратися з усіма фактами затримань на протестних акціях.

Як повідомляє TUT.by, в своєму зверненні до громадян Кочанова заявила, що "народ зробив свій вибір на виборах президента" і «потрібно зупинити самознищення».

«Дорогі білоруси! Менше тижня тому відбулися вибори президента Республіки Білорусь. Народ зробив свій вибір. Але все, що почало відбуватися далі, - є безпрецедентною спробою зруйнувати те, чим ми завжди пишалися, - наше мирне життя, - і розділити суспільство. У нас не має бути конфронтації », - заявила вона.

«Президент почув думку трудових колективів і доручив розібратися з усіма фактами затримань, які відбулися в останні дні. Зараз йде інтенсивна робота в цьому напрямку, вже на вечір сьогоднішнього дня випущено понад тисячу осіб під зобов'язання про неучасть в несанкціонованих заходах, а неповнолітні - передані під розписку батькам», - продовжила Кочанова.

Парламентар підкреслила, що протистояння нікому не потрібне.

«Мінськ завжди був тихим і спокійним. Давайте припинимо самознищення. Ми не маємо руйнувати власними руками все, що створили за роки незалежності нашої країни. Нам потрібно зберегти мир і спокій для нас і наших дітей. Від імені депутатського корпусу Білорусі я закликаю всіх зупинитися. Будемо розсудливі», - заявила глава Ради Республіки.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть