Іноземних студентів змусять виїхати зі США, якщо осінній семестр розпочнеться дистанційно

Источник: kievpost.com.ua
США Covid-2019
Іноземних студентів змусять виїхати зі США, якщо осінній семестр розпочнеться дистанційно

Іноземні студенти будуть вимушені виїхати зі Сполучених Штатів Америки або перейти в інший навчальний заклад, якщо цієї осені навчання відбуватиметься дистанційно.

Про це повідомляє The Associated Press із посиланням на нові рекомендації Імміграційної і митної поліції країни.

Зазначається, що іноземцям, які здобувають освіту в закладах, де навчання повністю відбуватиметься в Мережі, не видаватимуть віз. Принаймні частина занять повинна відбуватися в очній формі, аби студенти могли залишатися в США.

Американська рада з питань освіти, яка представляє керівництва університетів, заявила, що рекомендації є "жахливими" і призведуть до плутанини, оскільки навчальні заклади нині шукають можливість безпечного відновлення освітнього процесу.

На думку президента Ради Террі Хартла, такі умови змушують освітні заклади відкритися незалежно від ситуації з пандемією COVID-19, бо інакше студенти опиняться в пастці, особливо якщо в їхніх країнах введені обмеження на в'їзд.

Повідомляється, що впродовж року майже 400 тисяч іноземців отримали студентські візи в США, термін яких завершується 30 вересня. Минулого року в університетах США нарахували майже 1,1 мільйона студентів з-за кордону.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть