Лайнер Diamond Princess після карантину залишили перші пасажири

Источник: kievpost.com.ua
вирус Covid-2019
Лайнер Diamond Princess після карантину залишили перші пасажири

Пасажири круїзного лайнера Diamond Princess почали полишати його борт після двотижневого карантину через спалах коронавірусу COVID-19.

Як повідомляє BBC, станом на 19 лютого зараження зафіксовано у 542 пасажирів і членів екіпажу корабля. Це найбільший осередок зараження хворобою за межами материкового Китаю.

Зазначається, що зійти на берег дозволять лише тим людям, вірусний тест показав негативний результат і симптомів хвороби немає. Пасажири, які знаходилися в каютах з зараженими людьми, залишаться на додатковий карантин, навіть якщо їх вірусні тести були негативними.

При цьому, влада низки країн евакуювали з лайнера своїх громадян ще кілька днів тому.

Нагадаємо, судно Diamond Princess перебуває на карантині в Японії з 4 лютого. МОЗ Японії прийняло таке рішення після того, як в одного з хворих на кораблі виявили коронавирусную інфекцію 2019-nCoV (СOVID 19).

Всього на судні 3 700 тис. осіб з 56 країн світу, з яких 2 тис. 700 - пасажири. На борту знаходяться і 25 громадян України - члени екіпажу.

У двох українців на лайнері виявили інфекцію. Зараз вони перебувають у лікарні, їхній стан задовільний.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть