На дорогах увімкнули камери автофіксації порушень ПДР

Источник: kievpost.com.ua
На дорогах увімкнули камери автофіксації порушень ПДР

В Україні 16 травня увімкнули камери автофіксації порушень ПДР. Про це поінформував Олексій Білошицький, який обіймає посаду першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції.

За його словами, камери автофіксації порушень ПДР включили у 20 містах, у тому числі Києві, Львові, Одесі, Полтаві, Кременчуці, Черкасах та Чернігові.

Крім того, ця система запрацювала на дорогах у 10 областях. Зокрема, у Київській, Вінницькій, Волинській, Житомирській та інших областях.

Камери автофіксації порушень правил дорожнього руху вимкнули в Україні одразу після початку повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ. На початок травня ситуація з безпекою в нашій країні покращала. До того ж побільшало водіїв, які перевищують дозволену швидкість, через що трапляються ДТП. Тому МВС вирішило знову включити цю систему.

Деякі експерти стверджують, що російські окупанти можуть отримати доступ до бази камер автофіксації порушень правил дорожнього руху. Але, зважаючи на все, МВС вважає, що це не становить загрози.

 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть