“До нас все більше звертаються із запитами про покриття воєнних ризиків”, — Голова правління СК VUSO Андрій Артюхов

Источник: kievpost.com.ua
“До нас все більше звертаються із запитами про покриття воєнних ризиків”, — Голова правління СК VUSO Андрій Артюхов

Життя в умовах воєнного стану суттєво позначилося на бізнесі, зокрема в напрямку страхування. Українські страховики швидко адаптувалися до обставин і зреагували на оновлені запити клієнтів. Про це розповів СЕО страхової компанії “VUSO” Андрій Артюхов в інтерв’ю профільному виданню Forinsurer.

“Безумовно, 2023 приніс не менше випробувань, аніж 2022. Однак загартовані попереднім досвідом ми вже точно знали, як діяти у тій, чи тій ситуації. Головними завданнями були забезпечення найвищої якості сервісу навіть у критичних умовах, розвиток і регулярна допомога ЗСУ”, — каже Андрій Артюхов, Голова правління СК ВУСО.

Він додає, що специфіка запитів клієнтів щодо страхування змінилася. “З’явився попит на страхування із покриттям воєнних ризиків, що цілком логічно. Ледь не щодня в Україну летять десятки ворожих ракет, які руйнують цивільні будинки та інше майно громадян. VUSO — одна з перших страхових компаній, яка оперативно зреагувала на таку потребу клієнтів: ще у 2022 році ми запустили продукт КАСКО Patriot і вже у 2023 його модернізували”, — коментує А. Артюхов.

Також Голова правління СК ВУСО розповідає, війна позначилась і на здоров’ї населення: “До нас частіше звертаються представники бізнесу із запитами на страхування працівників. В ДМС просять включити і воєнні ризики”. Про це нещодавно в інтерв’ю виданню Мінфін згадував і Голова наглядової ради СК ВУСО Михайло Назарчук: “Це зумовлено поступовим виснаженням колективного здоров’я внаслідок негативного впливу хвороб та загального погіршення психоемоційного стану населення. Ігнорування цих обставин може призвести до низки негативних наслідків, зокрема високих витрат на лікування, зниження продуктивності та професійної мотивації співробітників”.

Попри воєнні дії в Україні VUSO успішно продовжує працювати. Андрій Артюхов зазначає, що вагомою перевагою у цьому стала повна діджиталізація процесів, яку у VUSO впровадили ще у часи коронавірусу. Вся комунікація з клієнтом перейшла у віртуальну площину, що значно скоротило швидкість виконання всіх задач. “Якщо говорити про конкретні випадки, як от блекаут чи відсутність мобільного зв’язку, то ми маємо налагоджені процеси. У нас є оператори які працюють з-за кордону, що забезпечило безперервну роботу асистансу в Україні. Наші клієнти своєчасно отримують допомогу у найкоротший термін”, — каже СЕО “ВУСО” Артюхов Андрій.

Довідка. СК VUSO — компанія з українським капіталом, яка була створена у 2001 році. За період своєї діяльності страховик зарекомендував себе як надійного гравця на ринку страхування, про що говорить чинний рейтинг фінансової стійкості uaAA, присвоєний рейтинговим агентством “Стандарт-Рейтинг”. ВУСО спеціалізується на моторному, медичному, туристичному страхуванні як для корпоративних клієнтів, так і приватних осіб.

СК “ВУСО” у своїй роботі повністю дотримується вимог чинного законодавства. На сьогодні в компанії оформлено 50 ліцензій: 17 на добровільні та 33 на обов’язкові види страхування. Для зручності клієнтів працюють 34 представництва, 2 філії та понад 20 центрів агентських продажів у всіх регіонах нашої країни. VUSO є повним членом Моторного транспортного страхового бюро України (МТСБУ), Київської Торгово-Промислової палати, Національної асоціації страховиків України та Ядерного страхового пулу України. У липні 2023 року Національний банк підтвердив прозорість структури ПрАТ “СК “ВУСО” ”.

“VUSO” — сучасний страховик із ефективними та якісними продуктовими рішеннями. Вже багато років поспіль компанія посідає лідерські позиції у напрямку інтернет-страхування, зокрема саме СК “VUSO” першою запровадила систему продажів електронних полісів, що дозволяє оформити страховку не виходячи з дому. Зі слів Голови наглядової ради ВУСО Михайла Назарчука, одна з найсильніших сторін ВУСО — швидке та якісне формування IT-рішень завдяки наявності inhouse-розробки, яку провадять висококваліфіковані фахівці компанії. Компанія невпинно збільшує перелік партнерів, з якими успішно реалізовує проєкти. VUSO співпрацює з такими фінансовими установами: ПриватБанк, Укрексімбанк, Ощадбанк, Укргазбанк, Глобус Банк, КредоБанк, ПравексБанк, ОТП Банк, ПУМБ, Таскомбанк, КомІнБанк, АкордБанк, ЮнексБанк, Рада Банк, Скай Банк та СЕНС Банк, Приватбанк.

 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть