Ефективне лікування післяопікових рубців в клініці «Резонанс» - методики, які вражають

Источник: kievpost.com.ua

Під дією високих температур, хімічних компонентів, електричного струму або іонізуючого випромінювання на шкірі людини можуть виникнути рубці. Наявність таких недоліків шкіри дуже сильно впливає на якість життя, особливо, якщо місце розташування післяопікових рубців – відкриті ділянки шкіри на обличчі, руках, шиї. За статистикою – близько 70% всіх післяопікових рубців розташовуються саме на нижніх та верхніх кінцівках, а отже можуть приносити людині значний дискомфорт та неприємні відчуття, змушують соромитися власного тіла та відчувати себе неповноцінним. Але, окрім естетичної проблеми, наявність рубців такого роду може стати причиною розвитку вторинних патологій. Це можливо у тому випадку, коли ушкодження зачіпають не тільки верхні тканини, а й більш глибокі – кістки та м'язи. Від так може знижуватися рухливість суглобів, тощо.

Якщо Вас турбують післяопікові рубці лікування високоефективними методами запропонувала клініка хрономедицини «Резонанс». Фахівці вже допомогли сотням пацієнтів назавжди позбутися естетичної проблеми та перестати соромитися власного тіла. На офіційному сайті клініки за посиланням https://rezonans.net.ua/ Ви можете дізнатися більше про методики, які використовують фахівці та записатися на первинну консультацію до лікаря. Не відкладайте лікування на потім, адже у випадку з рубцями зволікання може сильно вплинути на ефективність лікування та результат.

Різновиди рубців та особливості їх лікування

Для вибудови максимально правильного підходу до лікування післяопікових та будь-яких інших рубців дуже важливо розуміти, до якої саме категорії вони відносяться, якими особливостями відрізняються. Так, лікування поверхневих, середніх і глибоких рубців буде дуже сильно відрізнятися, так само як і усунення рубців, які відрізняються рельєфом, глибиною та еластичністю. В медичній практиці на сьогодні існує 4 основні види рубців:

  •         Гіпертрофічний.
  •         Келоїдний.
  •         Атрофічний.
  •         Нормотрофічний.

Крім відмінностей за зовнішнім виглядом та структурою рубці також можуть викликати у пацієнта безліч неприємних відчуттів – від почервоніння та набряклості до сильної сухості або навпаки вологості шкіри, болю, часткової або повної дисфункції ураженої частини тканин. Важливо розуміти, що відсутність лікування у випадку з деякими рубцями може призводити до збільшення площі пошкодження – деякі види рубців можуть розростатися та пошкоджувати сполучні тканини.

Як лікують рубці в хрономедичній клініці «Резонанс»?

Класичними методиками лікування рубців завжди вважались натуральні косметичні засоби, які допомагають покращити стан та структуру шкіри, зробити її більш еластичною, а рубець – менш помітним. З часом з'явилися й більш радикальні методики – хірургічне втручання, різноманітні апаратні процедури з різним ступенем ефективності. Наразі у кожного пацієнта  є досить великий вибір і усунути можливо майже будь-який шрам.  

Клініка хрономедицини «Резонанс» пропонує клієнтам послуги фахівців, які практикують сучасні високоефективні методики видалення рубців різного виду та форми. На сайті клініки за посиланням  https://rezonans.net.ua/likuvannia-pisliaopikovykh-rubtsiv/

Ви можете дізнатися більше про особливості лікування в медичному закладі та ознайомитися з усім переліком послуг фахівців. За багато років практики лікарям вдалося розробити такі  методики лікування рубців, які дозволяють досягти помітних результатів в короткі терміни. На базі клініки лікування проводиться із застосуванням фітопрепаратів, компоненти яких підбираються індивідуально, в залежності від особливостей стану пацієнта. 

 

 

 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть