У МВС розповіли, де "знайшовся" одяг загиблого у ДТП із кортежем Ярославського на Харківщині

Источник: kievpost.com.ua
У МВС розповіли, де "знайшовся" одяг загиблого у ДТП із кортежем Ярославського на Харківщині

Втрачені докази у справі про ДТП за участі кортежу харківського бізнесмена Олександра Ярославського "знайшлися" в службовому приміщенні чугуївського моргу

У МВС розповіли, де "знайшовся" одяг заг…
У Харківській області одяг загиблого внаслідок ДТП із кортежем Ярославського чоловіка "знайшовся" у службовому приміщенні чугуївського моргу. 

Зараз триває огляд місця події, проводяться відібрання зразків ДНК з виявлених пакету та речей, наявних папілярних візерунків, а також відбитків пальців рук працівників установи для встановлення осіб, причетних до зникнення одягу загиблого, повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області.

У поліції нагадали, що 14 лютого надійшла інформація про те, що  працівники моргу виявили втрату речових доказів у кримінальному провадженні. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

"Поліцейські склали перелік співробітників закладу, провели невідкладні слідчі дії, в тому числі обшуки та огляди в приміщенні моргу, за адресами мешкання працівників установи, а також у їхніх транспортних засобах.   Окрім того, до Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи направлено вимогу про проведення службового розслідування для встановлення осіб, з вини яких сталася втрата речей потерпілого", - сказано в повідомленні.

15 лютого від керівництва Чугуївського районного відділу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи надійшло повідомлення про виявлення вказаних речей. Пакет із одягом загиблого у ДТП чоловіка "знайшовся" у службовому приміщенні.

Поліцейські відпрацьовують записи з камер відеоспостереження для встановлення осіб, які підкинули речові докази.

На Харківщині знайшли докази у справі Ярославського

На Харківщині знайшли речі загиблого у ДТП із кортежем Ярославського

У Чугуївському морзі тривають слідчі дії

На Харківщині знайшли зниклі докази у справі Ярославського


Як повідомляв Depo.Харків, аварія сталася ввечері 9 лютого на трасі Київ – Харків – Довжанський. Невстановлений автомобіль скоїв наїзд на пішохода – чоловіка. На місці смертельної аварії виявили автомобільні номери 0018, що належать кортежу бізнесмена Олександра Ярославського. Останній 10 лютого вилетів із України. Поліція повідомила, що викликатиме Ярославського на допит. Поліція провела обшуки в готелі та будинку Ярославського.

За даними прес-служби групи DCH, водій, який був за кермом авто, працює в одній із допоміжних служб групи.

У прокуратурі додали, що водій прибув до Слідчого управління з адвокатом вранці 10 лютого, а також підтвердили, що він "працює у відомого харківського бізнесмена".

50-річному чоловіку повідомили про підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (ДТП із загиблим) та ч. 3 ст. 135 (залишення в небезпеці) ККУ.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть