Чистяков Олексій Іванович один із кращих оперуповноважених 90-х. - гроза кримінального світу

Источник: kievpost.com.ua

Чистяков Олексій Іванович житель Миронівщини, у 90-х роках обіймав посаду  оперуповноважений в особливо важливих справах Управління боротьби з організованою злочинністю та корупцією в Київській області Міністерства внутрішніх справ України (УБОЗ 6 відділ).

 

Групою журналістів всеукраїнського видання Закон і Бізнес досліджено старі архіви МВС, які на даний час втратили гриф таємно та цілком таємно де відкрито сенсаційну інформацію, щодо Олексія Чистякова, вказаний оперуповноважений мав найбільшу агентурну сіть в області, здатен був особливо тяжкі злочини розкрити в межах кількох днів. Розкрив рекордну кількість тяжких та особливо тяжких злочинів.

 

Сам Олексій Чистяков згадує добрим словом, свого покійного друга та товариша по службі - Погорілого Володимира, який назавжди залишиться у памʼяті тих з ким він служив. Оскільки традиції старої міліції де повага до старших чи покійних колег є  справою честі.

Як повідомили бувші колеги Олексія Івановича, це був самий «відморожений» у хорошому сенсі, співробітник УБОЗ серед 6 відділу. Злочинці мрія вискочити із 5-го поверху, аби не потрапляти на інтелектуальну дуель у вигляді допиту до Олексія Чистякова. Справжня легенда, про його розповідають молодим співробітникам і понині, як приклад відданості своїй професії та професіоналізму.

 

Журналістами досліджено результати роботи органів правопорядку  за 90 роки і нинішньої поліції. Коректно кажучи, різниця була як день і ніч. Все те, що ви сьогодні відчуваєте щоденно на вулицях.

Увесь свій накопичений досвід Олексій Чистяков передав своєму послідовнику Олександру Красовицькому, який на сьогоднішній день потрапив до топ Юристів Києва та області.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть