Ціни на ринку нерухомості: чого очікувати у майбутньому

Источник: kievpost.com.ua
Ціни на ринку нерухомості: чого очікувати у майбутньому

Ринок нерухомості сьогодні пропонує різноманітні варіанти для інвестування. Уже протягом двох років ціни зросли практично на 50%. Проте, що буде далі? Як ринок може змінитись та чого чекати? Якщо ви плануєте інвестувати у нерухомість, варто проаналізувати ситуацію на ринку та послухати експерта в цій галузі. Один з керівників компанії ENSO поділився думками щодо майбутньої системи ціноутворення. СЕО компанії Раміль Мехтієв вважає, що ціни продовжать зростання. Про це він розповів в ексклюзивному інтерв’ю NV.

«Здорожчання житла в новобудовах – це не примха, а об'єктивний наслідок зростання собівартості та зміни ринкового середовища. Але динаміка та масштаб цих цінових коригувань залежатимуть від багатьох факторів – як економічних, так і психологічних», – запевняє Мехтієв.

Ніхто не знає, коли ситуація в країні покращиться й економічні показники підуть вгору. Ціна на нерухомість зростатиме. Будівельні матеріали, пальне, підрядники та перевезення здорожчуватимуть. Ще однією причиною зростання цін є нестача робочої сили у зв’язку з мобілізацією. Дефіцит працівників впливатиме на рівень оплати праці і терміни здачі новобудов. Одна проблема тягне за собою іншу. Тому забудовник має розуміти, що чим більше він врахує нюансів та передбачить майбутні проблеми, тим більша ймовірність, що його репутація не постраждає.

Раміль Мехтієв вважає, що потрібно об’єктивно підходити до майбутніх витрат та визначити основні проблемні питання. Ті забудовники, які пропонуватимуть нижчі ціни, просто можуть виявитись недобросовісними. Не заклавши у бюджет правильних розрахунків, їм загрожує замороження будівництва.

Про будівельну компанію ENSO:

  • створена у 2017 році;
  • має сертифікат BREEAM International New Construction;
  • збудувала понад 400 тисяч квадратних метрів;
  • змінює підхід до будівництва;
  • створює лише унікальні проєкти.

Девелоперська компанія ENSO ретельно підходить до створення проєкту кожної новобудови та прораховує ціну таким чином, щоб врахувати усі витрати та запропонувати клієнту доступну ціну. Компанія EHCO впроваджує інновації у будівництво, шукає варіанти здешевлення вартості квадратного метра без зниження якості матеріалів. Таким чином, ENSO може надати цікаві пропозиції для інвесторів.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть