Купівля кальяну в Darkside Ukraine

Источник: kievpost.com.ua

Кальян, історично пов'язаний з безліччю культур і традицій, сьогодні стає все більш популярним не просто як курильний аксесуар або як предмет розкоші але і як спосіб спілкування, релаксації. Підхід до завдання – купити кальян – стає все більш серйозним, адже правильний вибір приладу значно впливає на якість досвіду куріння. Купити кальян онлайн зручно, знаючи, що звертаєтесь для цього до надійної компанії. Наш інтернет-магазин Darkside Ukraine пропонує свої послуги, гарантуючи якість товару: ми співпрацюємо виключно із перевіреними постачальниками. Серед країн виробників: Германія, Китай, Україна.  Ціни на кальян у нас передбачені на різний бюджет.

Особливості кальянів

Зробити усвідомлений вибір та насолодитися якісним курінням допоможе знання особливостей та основних характеристик кальяну. Так, у курильному приладі важливий тип з'єднання. Враховують при виборі діаметр шахти. Важлива висота кальяну. Те, з якого матеріалу виконаний прилад для куріння – також фактор, який беруть до уваги при підборі кальяну. Розглянемо все докладніше.

Вибір кальяну

Якщо вибираєте кальян для використання вдома, то найбільш значущими характеристиками будуть одні. Так, купити хороший прилад у нашому магазині кальянів можна за такими параметрами (якщо не враховувати якість виконання виробу):

  • Матеріал шахти – нержавіюча сталь, вона довговічна та зносостійка, не окислюється.
  • Шахта – чим вона вища, тим краще охолоджується дим. Оптимальним буде діаметр внутрішньої трубки 1,4 сантиметри.
  • Колба – чим вона більша, об'ємніша, тим дим фільтрується краще.

Які кальяни можуть бути по висоті? Випускають міні-прилади для куріння – від 20 до 30 сантиметрів, є середні – від 30 до 60 та більші – від 0,6 до одного метра й вище. Вибираючи кальян на подарунок, враховують і естетику зовнішнього вигляду, оригінальність виробу.

Про види кальянів

Сьогодні можна придбати курильний прилад, виготовлений вручну або замовити футуристичну сучасну модель. Традиційний кальян пов'язують із Туреччиною. Відмінними рисами такого пристрою є виготовлена з удароміцного скла розписна колба та лита шахта. Електронні кальяни – сучасний аналог традиційних приладів для паріння. Заправляються вони спеціальною рідиною, за рахунок чого виробляються рясні клуби ароматної пари. У дизайнерських кальянах деталі виготовлені зі скла, тому вся конструкція прозора. Колба плавно перетікає у шахту з кількома шлангами. Вигляд такий виріб має досить оригінальний.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть