Volvo отримав три нагороди у національній автомобільній премії «Авто Лідер 2020»

Источник: kievpost.com.ua
Volvo
Volvo отримав три нагороди у національній автомобільній премії «Авто Лідер 2020»
29 листопада 2019 року було оголошено переможців щорічної національної автомобільної премії «Авто Лідер», яка проводиться порталом Auto.Ria.com. Автомобілі Volvo здобули перемогу одразу у трьох номінаціях: Volvo S60 – «Автомобілі для ділових людей», Volvo XC90 – «Великі SUV» та у спеціальній номінації «Лідер технологій та інновацій». 
 
«Авто Лідер 2020» - щорічна національна премія, мета якої відзначити найкращі нові автомобілі року в Україні. Загалом премія складається з 13-ти основних номінацій та 4-х спеціальних. Переможці основних номінацій визначаються шляхом відкритого всеукраїнського голосування читачів профільного сайту Auto.Ria.com. Переможців спеціальних номінацій визначає експертне журі. 
 
 
На премію 2020 року було зареєстровано 66 моделей різних брендівБренд Volvo вже третій рік поспіль стає лідером читацького голосування.
 
«Нам дуже приємно отримати цю нагороду. Конкуренція була серйозною і ми вдячні нашим клієнтам та читачам, які знову і знову обирають бренд Volvo. Ми також дуже раді, що експерти оцінили, наскільки близько Volvo підійшов до автономного водіння. Коли це буде доступно і дозволено законодавством, я впевнений, що Volvo буде одним із перших брендів, який запропонує цю можливість автовласникам України. Безпека та автономне водіння – це саме той напрямок, куди рухається Volvo», — прокоментував Артем Ткаченко, комерційний директор Volvo, ТОВ «Віннер Імпортс Україна, Лтд».
 
 
Нагадаємо, Volvo XC90 є лідером продажів серед усіх моделей Volvo в Україні та входить до трійки лідерів світових продажів. За 9 місяців поточного року глобально було продано 71 830 таких автомобілів. 
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть