Генеральним директором «Філіп Морріс Україна» призначений Максим Барабаш

Источник: kievpost.com.ua
Генеральним директором «Філіп Морріс Україна» призначений Максим Барабаш

«Філіп Морріс Україна» повідомила про призначення генеральним директором Максима Барабаша. Він змінив на цій посаді Костаса Салвараса і буде відповідати за управління бізнесом в Україні, Грузії, Вірменії та Молдові.

Протягом останніх чотирьох років Максим Барабаш обіймав посаду фінансового директора «Філіп Морріс Україна». До цього працював на керівних посадах у сферах фінансів, стратегічного планування та розвитку бізнесу в Україні та в регіоні Близького Сходу. Він приєднався до компанії у 2001 році.

«Я дуже пишаюся тим, що отримав змогу очолити таку чудову команду. Сьогодні Philip Morris International очолює трансформацію галузі, торуючи шлях до бездимного майбутнього, і Україна йде в авангарді змін. Вже 1,4 мільйони українських курців відмовилися від сигарет на користь менш шкідливої альтернативи – IQOS від PMI. Ми впевнені, що за відповідного регулювання та оподаткування уже за 10-15 років Україна може стати вільною від сигаретного диму», – зазначив Максим Барабаш.

 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть